Casper GadgetEfsanesi Cuma saat 18:31'de #1 Bilgisayarım Windows 10 işletim sistemine sahip ve yavaşladığı için sıfırladım. Ancak sıfırlama sonrası masaüstüne geldiğimde klavye ve mouse çalışmıyor. Sorunun çözümü için ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
Bilgisayarım Windows 10 işletim sistemine sahip ve yavaşladığı için sıfırladım. Ancak sıfırlama sonrası masaüstüne geldiğimde klavye ve mouse çalışmıyor. Sorunun çözümü için ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
Çözüm Emre Cuma saat 18:31'de Başka bir klavye ve mouse kullanarak sisteme giriş yapmayı deneyin. Bu şekilde sürücüleri güncelleyebilirsiniz.
Başka bir klavye ve mouse kullanarak sisteme giriş yapmayı deneyin. Bu şekilde sürücüleri güncelleyebilirsiniz.
Enes Administrator Yönetici Cuma saat 18:31'de #2 Chipset sürücülerini yüklemeniz gerekiyor olabilir. Alternatif olarak farklı bir USB bağlantı noktası deneyebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Chipset sürücülerini yüklemeniz gerekiyor olabilir. Alternatif olarak farklı bir USB bağlantı noktası deneyebilirsiniz.
Mami GadgetEfsanesi Cuma saat 18:31'de #3 BIOS üzerinden USB portlarının aktif olduğundan emin olun. Bunun için BIOS'ta ilgili ayarı kontrol edebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
BIOS üzerinden USB portlarının aktif olduğundan emin olun. Bunun için BIOS'ta ilgili ayarı kontrol edebilirsiniz.
Emre GadgetEfsanesi Cuma saat 18:31'de #4 Başka bir klavye ve mouse kullanarak sisteme giriş yapmayı deneyin. Bu şekilde sürücüleri güncelleyebilirsiniz. Oyla 15 Downvote Çözüm
Başka bir klavye ve mouse kullanarak sisteme giriş yapmayı deneyin. Bu şekilde sürücüleri güncelleyebilirsiniz.
Cihan GadgetEfsanesi Cuma saat 18:31'de #5 Windows'un sürücü kurulum aşamasında klavye ve mouse'u tanımaması durumunda PS/2 bağlantılı bir klavye kullanmayı deneyebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Windows'un sürücü kurulum aşamasında klavye ve mouse'u tanımaması durumunda PS/2 bağlantılı bir klavye kullanmayı deneyebilirsiniz.
Xanadu GadgetEfsanesi Cuma saat 18:31'de #6 Başka bir bilgisayardan sürücüleri indirip USB bellekle sorunlu bilgisayara yüklemeyi deneyebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Başka bir bilgisayardan sürücüleri indirip USB bellekle sorunlu bilgisayara yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Ç Çakır GadgetEfsanesi Cuma saat 18:31'de #7 Sıfırlama işlemi sırasında bazı sistem dosyaları eksik yüklenmiş olabilir. Windows'u yeniden yüklemenizi öneririm. Oyla 0 Downvote
Sıfırlama işlemi sırasında bazı sistem dosyaları eksik yüklenmiş olabilir. Windows'u yeniden yüklemenizi öneririm.
Muzo GadgetEfsanesi Cuma saat 18:31'de #8 Bilgisayarınızın anakart modeline göre, üreticinin web sitesinden doğru chipset sürücülerini indirin ve yükleyin. Oyla 0 Downvote
Bilgisayarınızın anakart modeline göre, üreticinin web sitesinden doğru chipset sürücülerini indirin ve yükleyin.
Cenqiz GadgetEfsanesi Cuma saat 18:31'de #9 Başka bir bilgisayarda oluşturacağınız bir Windows 10 kurulum USB'si ile temiz kurulum yapmayı düşünebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Başka bir bilgisayarda oluşturacağınız bir Windows 10 kurulum USB'si ile temiz kurulum yapmayı düşünebilirsiniz.
M Murşi GadgetEfsanesi Cuma saat 18:31'de #10 Klavyeniz ve mouse'unuz USB 3.0 portuna bağlıysa, USB 2.0 portunda deneme yapın. Oyla 0 Downvote
Kenan GadgetEfsanesi Cuma saat 18:31'de #11 Farklı bir USB portu veya farklı bir cihazla test yaparak sorun kaynağını tespit edebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Cuma saat 18:31'de #12 BIOS güncellemesi yapmayı düşünebilirsiniz. Bazı durumlarda bu tür sorunları çözebiliyor. Oyla 0 Downvote
Soykann GadgetEfsanesi Cuma saat 18:31'de #13 Windows güvenli modda başlatarak sürücü yüklemesi yapabilirsiniz. Bu, klavye ve mouse'un çalışmasını sağlayabilir. Oyla 0 Downvote
Windows güvenli modda başlatarak sürücü yüklemesi yapabilirsiniz. Bu, klavye ve mouse'un çalışmasını sağlayabilir.
Fatex GadgetEfsanesi Cuma saat 18:31'de #14 Windows kurulum ekranına tekrar dönüp onarma seçeneklerinden sürücü yüklemeyi deneyebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
E Enes Bey GadgetEfsanesi Cuma saat 18:31'de #15 Farklı bir işletim sistemi, örneğin Linux canlı USB ile sisteminizi başlatıp klavye ve mouse'u test edin. Oyla 0 Downvote
Farklı bir işletim sistemi, örneğin Linux canlı USB ile sisteminizi başlatıp klavye ve mouse'u test edin.
T Türk GadgetEfsanesi Cuma saat 18:31'de #16 Sisteminizi güncel bir kurulum medyası ile yeniden yüklemeyi deneyin. Eski medya eksik sürücülere neden olabilir. Oyla 0 Downvote
Sisteminizi güncel bir kurulum medyası ile yeniden yüklemeyi deneyin. Eski medya eksik sürücülere neden olabilir.