Merhaba, düşük donanıma sahip bir bilgisayar için işletim sistemi seçimi konusunda kararsızım. Windows 10 LTSC 2015'in stabilitesinden dolayı tercih edilebileceğini düşünüyorum. Ancak ReviOS'un optimize edilmiş performansı da oldukça çekici görünüyor. Bu iki seçenek arasında hangisi daha iyi bir deneyim sunar? Performans, stabilite ve güvenlik açısından önerilerinizi bekliyorum.
Eğer bir oyun bilgisayarı ya da günlük kullanım düşünüyorsanız ReviOS'u tercih edin. Ancak iş ve güvenlik açısından LTSC daha doğru bir seçim olacaktır.
Windows 10 LTSC 2015, kurumsal ve uzun süreli destek gerektiren sistemler için mükemmeldir. Stabilite ve güvenlik açısından yıllarca kanıtlanmış bir performans sunar. Ancak modern özelliklerden yoksun olabilir.
ReviOS, optimize edilmiş performansıyla dikkat çekiyor. Gereksiz özelliklerin kaldırılmış olması eski sistemlerde daha akıcı bir deneyim sağlayabilir. Ancak güvenlik güncellemeleri ve resmi destek LTSC kadar güçlü değil.
Düşük donanım için ReviOS daha uygun olabilir. Hafif bir sistem istiyorsanız ReviOS iyi bir seçimdir. Ancak, uzun vadeli kullanımda LTSC daha dayanıklıdır.
Eğer bir oyun bilgisayarı ya da günlük kullanım düşünüyorsanız ReviOS'u tercih edin. Ancak iş ve güvenlik açısından LTSC daha doğru bir seçim olacaktır.
Eğer düzenli olarak sistem güncellemelerini önemsiyorsanız LTSC daha güvenlidir. ReviOS, modern özelliklerden yararlanmak için daha uygun bir alternatif olabilir.
LTSC kurumsal kullanıcılar için biçilmiş kaftandır. Ancak, kişisel kullanımda modern özelliklerin eksikliği hissedilebilir. Bu durumda ReviOS avantajlıdır.