Windows 10'da Performans Seçenekleri sekmesine ulaşmak istiyorum ancak hangi adımları izlemem gerektiğini tam olarak bilmiyorum. Bilgisayarımın performansını artırmak için bu ayarlara erişip gerekli değişiklikleri yapmak istiyorum. Bana adım adım açıklayabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim!
Merhaba, Performans Seçenekleri sekmesine ulaşmak için şu adımları izleyebilirsiniz:
1. Başlat Menüsü arama çubuğuna "Gelişmiş sistem ayarları görüntüle" yazın ve çıkan sonuca tıklayın.
2. Açılan pencerenin Gelişmiş sekmesinde yer alan Performans bölümüne gidin.
3. Burada Ayarlar butonuna tıklayarak Performans Seçenekleri sekmesine ulaşabilirsiniz.
Performans modunu ihtiyaçlarınıza göre seçebilirsiniz. Kolay gelsin!
Merhaba, Performans Seçenekleri sekmesine ulaşmak için şu adımları izleyebilirsiniz:
1. Başlat Menüsü arama çubuğuna "Gelişmiş sistem ayarları görüntüle" yazın ve çıkan sonuca tıklayın.
2. Açılan pencerenin Gelişmiş sekmesinde yer alan Performans bölümüne gidin.
3. Burada Ayarlar butonuna tıklayarak Performans Seçenekleri sekmesine ulaşabilirsiniz.
Performans modunu ihtiyaçlarınıza göre seçebilirsiniz. Kolay gelsin!
Performans Seçenekleri sekmesine ulaşmanın başka bir yolu da Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Sistem > Gelişmiş Sistem Ayarları yolunu izlemektir.
Performans Seçenekleri sekmesinde, görsel efektleri kapatarak bilgisayarınızın performansını ciddi şekilde artırabilirsiniz. Özellikle 'En iyi performans için ayarla' seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
Performans Seçenekleri'nde özellikle 'Görsel efektler' sekmesini detaylı incelemenizi öneririm. Bazı animasyonları kapatmak bilgisayarınızı hızlandırabilir.