Windows 10'dan Windows 11'e Yükseltme Ücretsiz mi?

Soykann

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, şu anda Windows 10 kullanıyorum ve Windows 11'e geçiş yapmayı düşünüyorum. Bu yükseltme işlemi hala ücretsiz mi? Güncel durumu bilenler paylaşabilir mi? Teşekkürler.

Evet, eğer geçerli bir Windows 10 lisansın varsa Windows 11'e yükseltme ücretsizdir. Ancak sistem gereksinimlerini karşıladığından emin ol.

Microsoft, belirli bir süre için ücretsiz yükseltme sunuyor. Şu an hala ücretsiz olduğunu biliyorum ama detayları kontrol etmelisin.

Ücretsiz yükseltme, uyumlu bir cihazın varsa mümkün. Ancak TPM 2.0 ve Secure Boot gereksinimlerini unutma.

Windows 11'e yükseltme şu an için ücretsiz ama gelecekte değişebilir. Microsoft'un resmi web sitesinden kontrol etmeni öneririm.

Sistemin uyumluysa ücretsiz yükseltme yapabilirsin. Ancak güncelleme sırasında dikkatli ol ve yedek almayı unutma.

Geçerli lisansın varsa sorun yaşamazsın. Ancak cihazın uyumluluğunu kontrol etmek için PC Health Check aracını kullan.

Microsoft genelde eski sistemlerden yeniye geçişi teşvik ediyor. Şu an ücretsiz ama bir süre sonra ücretli olabilir.

Windows 11'e ücretsiz yükseltme yapabilmek için sistem gereksinimlerini karşılamak şart. Sistemini kontrol et.

Ücretsiz yükseltme, geçerli bir lisans ve uyumlu donanım koşullarına bağlı. Herkes için geçerli değil.

Geçerli bir lisansın varsa ücretsizdir. Ancak bazı kullanıcılar uyumluluk sorunları nedeniyle farklı yöntemler kullanıyor.

Windows 11'e geçiş şu anda ücretsiz ancak yalnızca belirli cihazlar için. Uyumluluk listesine göz atmayı unutma.

Geri