Merhaba arkadaşlar, Windows 11'i etkinleştirmeye çalışıyorum ancak sürekli olarak bir hata alıyorum. Orijinal ürün anahtarım elimde ama sistem bir türlü kabul etmiyor. '0xC004F074' gibi hata kodları alıyorum. Bu sorunu çözmek için ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
Etkinleştirme sorunu için Windows Sorun Giderici'yi çalıştırmayı deneyin. Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme > Sorun Gider adımlarını izleyerek etkinleştirme sorunlarını çözebilirsiniz.
Bu hata genellikle lisans sunucusuyla bağlantı kurulamadığında ortaya çıkar. İnternet bağlantınızı kontrol edin ve ardından Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırarak slmgr /ato komutunu deneyin.
Eğer eski bir lisans kullanıyorsanız, lisansın Windows 11 ile uyumlu olup olmadığını kontrol edin. Bazı lisanslar sadece Windows 10 veya daha eski sürümlerle uyumlu olabilir.
Etkinleştirme sorunu için Windows Sorun Giderici'yi çalıştırmayı deneyin. Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme > Sorun Gider adımlarını izleyerek etkinleştirme sorunlarını çözebilirsiniz.
Eğer dijital bir lisans kullanıyorsanız, Microsoft hesabınızla oturum açtığınızdan emin olun. Hesabınız doğru lisansla eşleşmezse etkinleştirme yapılamaz.