Merhaba, Windows 11 kurulumundan sonra "No Bootable Device" hatasıyla karşılaşıyorum. Sorunun kaynağı ve çözümü hakkında bilgi verebilir misiniz? Daha önce böyle bir sorun yaşayan ve çözüm bulanlar varsa paylaşabilir mi?
Benzer bir durumla karşılaştım. Sorunu çözmek için Windows kurulum medyasını kullanarak başlangıç onarımını çalıştırdım. BIOS ayarlarınızı UEFI veya Legacy olarak değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Bu sorun genellikle yanlış bir önyükleme sırasından kaynaklanır. BIOS'a girip boot sırasını kontrol etmenizi öneririm. Diskiniz doğru sıradaysa ve sorun devam ediyorsa, diskinizin bağlantılarını da kontrol edebilirsiniz.
Benzer bir durumla karşılaştım. Sorunu çözmek için Windows kurulum medyasını kullanarak başlangıç onarımını çalıştırdım. BIOS ayarlarınızı UEFI veya Legacy olarak değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Bu hata, diskiniz üzerindeki önyükleme dosyalarının bozulmuş olmasından kaynaklanabilir. Komut İstemcisi üzerinden 'bootrec /fixmbr' ve 'bootrec /fixboot' komutlarını çalıştırmayı deneyin.
Sorun birden fazla diskiniz varsa yanlış diskin önyüklenmeye çalışmasından da kaynaklanabilir. BIOS üzerinden boot device'ı manuel olarak seçmeyi deneyin.
Windows'un boot dosyalarını onarmak için kurulum medyasını takıp 'Startup Repair' seçeneğini seçebilirsiniz. Ayrıca, diskinizde yeterli alan olduğundan emin olun.