Merhaba arkadaşlar, Windows 11'de bilgisayar her açıldığında Önyükleme Yöneticisi ekranı karşıma çıkıyor. Bu durumu nasıl kapatabilirim? Daha önce BIOS ayarlarını kontrol ettim ancak çözüm bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Eğer birden fazla işletim sistemi kuruluysa, varsayılan işletim sistemi seçimini yaparak bu ekranı devre dışı bırakabilirsiniz. Bunun için Sistem Yapılandırması (msconfig) aracını kullanabilirsiniz.
Eğer birden fazla işletim sistemi kuruluysa, varsayılan işletim sistemi seçimini yaparak bu ekranı devre dışı bırakabilirsiniz. Bunun için Sistem Yapılandırması (msconfig) aracını kullanabilirsiniz.
Bu sorun genellikle yanlış yapılandırılmış bir disk bölümü nedeniyle oluşur. Disk Yönetimi'ni kontrol ederek tüm bölümlerin doğru şekilde yapılandırıldığından emin olun.
Ayrıca, BIOS'ta 'Fast Boot' veya 'Quick Boot' özelliğini etkinleştirmeyi deneyin. Bu özellik, önyükleme işlemini hızlandırarak Boot Manager ekranını atlayabilir.
Bilgisayarınızın açılışında belirli bir tuşa basarak (genellikle Esc, F9 veya F12) önyükleme ayarlarını değiştirebilirsiniz. Sorunun buradan kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol edin.