Windows 11 kullanıyorum ve harici bir monitör bağlamaya çalıştığımda 'Başka bir ekran bulunamadı' hatası alıyorum. Monitörün ve kabloların sağlam olduğundan eminim çünkü farklı bir cihazda sorunsuz çalışıyorlar. Ancak, bilgisayarım monitörü tanımıyor ve ikinci ekranı kullanamıyorum.
Sorunu çözmek için şu adımları denedim:
Ekran kartı sürücülerini güncelledim.
HDMI/DisplayPort bağlantısını kontrol ettim.
Monitörü farklı bir giriş portuna taktım.
Windows'un 'Ekran Ayarları' üzerinden ekranı algılamayı denedim.
Aygıt Yöneticisi'nden ekran adaptörlerini kaldırıp yeniden başlattım.
Ancak sorun devam ediyor. Benzer bir sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı?
Eğer harici ekranı tanımıyorsa, ekran kartı sürücüsünü yeniden kurmayı ve 'Temiz Kurulum' seçeneğini işaretlemeyi dene. NVIDIA ve AMD'de bu seçenek mevcut.
Windows'un proje ayarlarından yanlış ekran modu seçilmiş olabilir. 'Win + P' tuşlarına basarak 'Yalnızca İkinci Ekran' veya 'Genişlet' modlarını denedin mi?
Eğer dizüstü bilgisayar kullanıyorsan, BIOS üzerinden harici ekran desteğini kontrol etmelisin. Bazı laptoplarda bu seçenek devre dışı bırakılmış olabilir.
Grafik kartının kontrol panelinden ikinci ekranın devre dışı olup olmadığını kontrol etmelisin. NVIDIA veya AMD kontrol panelinden ayarlarını gözden geçir.
Monitörünü farklı bir bilgisayara bağlayıp test ettin mi? Eğer farklı cihazda çalışıyorsa, sorun ekran kartı veya Windows ayarlarından kaynaklanıyor olabilir.
Eğer harici ekranı tanımıyorsa, ekran kartı sürücüsünü yeniden kurmayı ve 'Temiz Kurulum' seçeneğini işaretlemeyi dene. NVIDIA ve AMD'de bu seçenek mevcut.