T TechGuru Administrator Yönetici Dün 13:07 da #1 Windows 11'de hands free özelliğini kapatmak için ne yapılması gerektiğini merak ediyorum. Bu özellik bazen Bluetooth kulaklık kullanırken sorun çıkarabiliyor. Detaylı bir çözüm önerisi olan var mı?
Windows 11'de hands free özelliğini kapatmak için ne yapılması gerektiğini merak ediyorum. Bu özellik bazen Bluetooth kulaklık kullanırken sorun çıkarabiliyor. Detaylı bir çözüm önerisi olan var mı?
Çözüm Cenqiz Dün 13:07 da Bluetooth cihazı ayarlarından ses çıkışını hands free yerine stereo olarak seçin.
Enes Administrator Yönetici Dün 13:07 da #2 Hands free kapatmak için cihaz yöneticisine girin. Bluetooth cihazlarını kontrol edin. Oyla 0 Downvote
Cihan GadgetEfsanesi Dün 13:07 da #3 Ayarlar > Bluetooth ve cihazlar bölümünden, ilgili cihazın özelliklerini düzenleyin. Oyla 0 Downvote
Cenqiz GadgetEfsanesi Dün 13:07 da #4 Bluetooth cihazı ayarlarından ses çıkışını hands free yerine stereo olarak seçin. Oyla 16 Downvote Çözüm
Emre GadgetEfsanesi Dün 13:08 da #5 Ses aygıtlarını kontrol edip varsayılan aygıtı stereo çıkış yapın. Oyla 0 Downvote
Casper GadgetEfsanesi Dün 13:08 da #6 Kulaklık üreticisinin yazılımını kullanarak hands free modunu kapatmayı deneyin. Oyla 0 Downvote
Muzo GadgetEfsanesi Dün 13:08 da #7 Bluetooth aygıtında hands free sürücüsünü devre dışı bırakmak bir çözüm olabilir. Oyla 0 Downvote
Xanadu GadgetEfsanesi Dün 13:08 da #8 Windows 11'de gelişmiş ses ayarlarına bakarak hands free modu devre dışı bırakabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Kenan GadgetEfsanesi Dün 13:08 da #9 Sorun yaşayanlar genellikle ses sürücüsünü güncelleyerek çözüm buluyor. Oyla 0 Downvote
T Türk GadgetEfsanesi Dün 13:08 da #10 Windows 11'in yardım merkezi bu konuda detaylı bilgi sağlayabilir. Oyla 0 Downvote
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Dün 13:08 da #11 Sistem ayarlarından Bluetooth cihazlarını yeniden eşleştirin. Oyla 0 Downvote
Mami GadgetEfsanesi Dün 13:08 da #12 Bluetooth ayarlarında hands free ile ilgili bir seçenek varsa, pasif hale getirin. Oyla 0 Downvote
Soykann GadgetEfsanesi Dün 13:08 da #13 Hands free kapatma genelde stereo ses çıkışını seçmekle çözülür. Oyla 0 Downvote
E Enes Bey GadgetEfsanesi Dün 13:08 da #14 Başka bir cihazda hands free özelliğini devre dışı bırakarak deneyin. Oyla 0 Downvote
Fatex GadgetEfsanesi Dün 13:08 da #15 Ses sorunları için ses cihazlarını ayarlardan test etmeyi unutmayın. Oyla 0 Downvote
M Murşi GadgetEfsanesi Dün 13:08 da #16 Bazı kullanıcılar, cihazı kaldırıp yeniden eşleştirerek sorunu çözüyor. Oyla 0 Downvote
Ç Çakır GadgetEfsanesi Dün 13:08 da #17 Kendi kulaklığımda hands free modunu üretici yazılımı ile kapattım. Oyla 0 Downvote