Windows 11'de yerleşik olarak hassas ses kontrolü mümkün değil. Ancak PowerToys gibi araçlarla bunu yapılandırabilirsiniz. Özellikle FancyZones ile farklı ses seviyelerini kolayca ayarlayabilirsiniz.
Ses seviyesini 1 birimlik adımlarla kısmanın en kolay yolu klavye kısayollarını kullanmaktır. Genellikle ses kontrol tuşları bunu sağlar. Ancak hassas ayarlamalar için Windows 11 Ses Karıştırıcı özelliğini deneyebilirsiniz.
Bu işi yapmak için üçüncü parti bir yazılım olan "Volumouse" uygulamasını öneriyorum. Kurulum ve kullanım kolaydır. Ses kontrolünü farenizin tekerleği ile ayarlamanıza olanak tanır.
Windows 11'de yerleşik olarak hassas ses kontrolü mümkün değil. Ancak PowerToys gibi araçlarla bunu yapılandırabilirsiniz. Özellikle FancyZones ile farklı ses seviyelerini kolayca ayarlayabilirsiniz.
Emre'nin çözümü doğru. PowerToys kullanımı gayet pratik ve detaylı ses ayarlarına olanak tanır. Desteğe ihtiyacınız olursa adım adım yardımcı olabilirim.
Volumouse gibi araçlar yerine Windows'un kendi ses kısayollarını detaylı bir şekilde kullanmayı da öğrenebilirsiniz. Örneğin, Alt + Ses kısma tuşu ile hassas kısma yapılabilir.