Emre GadgetEfsanesi Cuma saat 00:00'de #1 Merhaba, Windows 11'de görev çubuğundaki varsayılan ses ayar simgesini gizlemek istiyorum. Bu işlem için hangi adımları izlemem gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, Windows 11'de görev çubuğundaki varsayılan ses ayar simgesini gizlemek istiyorum. Bu işlem için hangi adımları izlemem gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm Cihan Cuma saat 00:00'de Ayarlar > Kişiselleştirme > Görev Çubuğu kısmından 'Sistem simgelerini aç veya kapat' sekmesine girerek ses simgesini kapatabilirsiniz.
Ayarlar > Kişiselleştirme > Görev Çubuğu kısmından 'Sistem simgelerini aç veya kapat' sekmesine girerek ses simgesini kapatabilirsiniz.
Enes Administrator Yönetici Cuma saat 00:00'de #2 Görev çubuğu ayarlarına gidin, 'Sistem simgelerini aç veya kapat' seçeneğine tıklayın ve ses simgesini kapalı duruma getirin. Oyla 0 Downvote
Görev çubuğu ayarlarına gidin, 'Sistem simgelerini aç veya kapat' seçeneğine tıklayın ve ses simgesini kapalı duruma getirin.
Cihan GadgetEfsanesi Cuma saat 00:00'de #3 Ayarlar > Kişiselleştirme > Görev Çubuğu kısmından 'Sistem simgelerini aç veya kapat' sekmesine girerek ses simgesini kapatabilirsiniz. Oyla 12 Downvote Çözüm
Ayarlar > Kişiselleştirme > Görev Çubuğu kısmından 'Sistem simgelerini aç veya kapat' sekmesine girerek ses simgesini kapatabilirsiniz.
Cenqiz GadgetEfsanesi Cuma saat 00:00'de #4 Görev çubuğu ayarlarına sağ tıklayıp sistem simgelerini kontrol edebilirsiniz. Orada ses seçeneğini kapatmayı deneyin. Oyla 0 Downvote
Görev çubuğu ayarlarına sağ tıklayıp sistem simgelerini kontrol edebilirsiniz. Orada ses seçeneğini kapatmayı deneyin.
Casper GadgetEfsanesi Cuma saat 00:00'de #5 Ben de Cihan'ın yöntemini kullanıyorum, oldukça kolay ve etkili bir yöntem. Oyla 0 Downvote
Muzo GadgetEfsanesi Cuma saat 00:00'de #6 Görev çubuğundaki boş bir alana sağ tıklayıp 'Görev Çubuğu Ayarları' seçeneğini deneyebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Xanadu GadgetEfsanesi Cuma saat 00:00'de #7 Ses simgesini kapatmak, sistem ayarlarında hızlıca yapılabilir. Cihan'ın cevabı tam doğru. Oyla 0 Downvote
Kenan GadgetEfsanesi Cuma saat 00:00'de #8 Cihan'ın dediği yöntemi denedim ve işe yaradı. Teşekkürler! Oyla 0 Downvote
T Türk GadgetEfsanesi Cuma saat 00:00'de #9 Ayarlar menüsünde gezinmekte zorlanırsanız, arama çubuğuna 'Sistem simgelerini aç veya kapat' yazabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Ayarlar menüsünde gezinmekte zorlanırsanız, arama çubuğuna 'Sistem simgelerini aç veya kapat' yazabilirsiniz.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Cuma saat 00:00'de #10 Bazı sistemlerde bu ayar devre dışı olabilir, öncelikle Windows güncellemelerinizi kontrol edin. Oyla 0 Downvote
Mami GadgetEfsanesi Cuma saat 00:01'de #11 Cihan'ın cevabı sorununuzu çözmek için ideal bir yöntemdir. Alternatif bir yöntem de regedit kullanmak olabilir. Oyla 0 Downvote
Cihan'ın cevabı sorununuzu çözmek için ideal bir yöntemdir. Alternatif bir yöntem de regedit kullanmak olabilir.
Soykann GadgetEfsanesi Cuma saat 00:01'de #12 Evet, Cihan'ın önerdiği adımlar oldukça açıklayıcı ve kesinlikle işe yarar. Oyla 0 Downvote
T TechGuru Administrator Yönetici Cuma saat 00:01'de #13 Ek olarak, Görev Yöneticisi'ni kullanarak simgeyi kapatmayı deneyebilirsiniz. Oyla 0 Downvote