Bilgisayarımı genellikle iş ve oyun için kullanıyorum. Şu an Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum ancak son zamanlarda bazı uygulamalar daha yeni işletim sistemlerini gerektiriyor gibi görünüyor. Windows 11’i yükseltmeyi düşündüm fakat yeni bir söylenti duydum: Windows 12’nin çok yakında çıkacağı ve daha gelişmiş özelliklere sahip olacağı söyleniyor.
Sizce Windows 12 gerçekten yakın zamanda çıkar mı? Hangi yeni özellikler gelebilir ve sistem gereksinimleri nasıl olacak? Ayrıca, yeni bir işletim sistemine geçmeden önce dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgisi olan var mı? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Windows 12 için resmi bir açıklama yapılmadı ama teknoloji çevrelerinde 2024 gibi bir çıkış tarihi konuşuluyor. Yükseltme için sistem gereksinimlerini kesinlikle kontrol etmeni öneririm.
Windows 11 bile daha tam olarak oturmadı. Windows 12 çıkarsa da hemen geçmek yerine biraz beklemek mantıklı olabilir, ilk sürümlerde genelde hatalar oluyor.
Windows 12 söylentileri genelde ara yüz ve yapay zeka entegrasyonu üzerine. Şu an kullandığın sistemde bu tip yeniliklere ihtiyacın var mı bunu değerlendir derim.
Windows 12 söylentileri doğruysa, muhtemelen yapay zeka odaklı yenilikler getirir. Donanımın bu tür özellikleri kaldırabilir mi? Buna dikkat etmelisin.