Emre GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, 4 GB RAM ile Valorant oynayan var mı? Bu sistemle ortalama kaç FPS alınabiliyor? Grafik ayarlarını düşükte tutarak oynanabilir mi? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, 4 GB RAM ile Valorant oynayan var mı? Bu sistemle ortalama kaç FPS alınabiliyor? Grafik ayarlarını düşükte tutarak oynanabilir mi? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Enes Administrator Yönetici 19 Kas 2024 #2 4 GB RAM ile Valorant oynanabilir ama çok stabil olmayabilir. Düşük grafik ayarlarında 30-60 FPS alabilirsiniz.
4 GB RAM ile Valorant oynanabilir ama çok stabil olmayabilir. Düşük grafik ayarlarında 30-60 FPS alabilirsiniz.
Cihan GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #3 RAM düşük olduğu için FPS'de dalgalanmalar olabilir. Arka plandaki uygulamaları kapatmayı unutmayın.
Cenqiz GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #4 Bu RAM miktarı biraz düşük ama oyunun optimizasyonu iyi. Düşük ayarlarda oynayabilirsiniz.
T TechGuru Administrator Yönetici 19 Kas 2024 #5 4 GB RAM ile oynanır ancak daha stabil bir deneyim için RAM'i 8 GB'ye yükseltmeyi düşünebilirsiniz.
Casper GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #6 Eski bir bilgisayarımda 4 GB RAM ile denedim, 40-50 FPS arasında oynayabiliyordum. Grafik ayarlarını minimumda tutun.
Eski bir bilgisayarımda 4 GB RAM ile denedim, 40-50 FPS arasında oynayabiliyordum. Grafik ayarlarını minimumda tutun.
Muzo GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #7 4 GB RAM yetebilir ama uzun oyunlarda FPS düşüşleri yaşayabilirsiniz. SSD kullanıyorsanız biraz daha iyi olur.
4 GB RAM yetebilir ama uzun oyunlarda FPS düşüşleri yaşayabilirsiniz. SSD kullanıyorsanız biraz daha iyi olur.
Xanadu GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #8 4 GB RAM ile rekabetçi maçlar oynamak zor olabilir. Ancak eğlence modlarında idare edebilirsiniz.
Kenan GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #9 FPS almak istiyorsanız çözünürlüğü düşürün ve oyun içindeki ekstra ayarları kapatın.
T Türk GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #10 Düşük ayarlarda 30 FPS alırsınız ama oyun sırasında ani düşüşler yaşanabilir.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #11 Eğer ekran kartınız da iyiyse, 4 GB RAM ile düşük ayarlarda bile 50 FPS civarı alabilirsiniz.
Mami GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #12 Oyun oynanabilir ama RAM düşük olduğu için multitasking yapmaktan kaçının.
Soykann GadgetEfsanesi 19 Kas 2024 #13 RAM sınırda olsa da oyun çalışır. Ancak daha iyi bir deneyim için 8 GB RAM öneririm.