Açılmayan Dizüstü Bilgisayardan Dosyalar Nasıl Alınır?

Enes

Administrator
Yönetici
Merhaba arkadaşlar,

Dizüstü bilgisayarım açılmıyor ve içerisindeki önemli dosyalarımı kurtarmak istiyorum. Bunun için EaseUS Data Recovery Wizard gibi yazılımları kullanmayı önerir misiniz? Eğer kullandıysanız, bu programla dosyaları nasıl kurtarabileceğim hakkında bilgi verebilir misiniz?

Ayrıca detaylı rehber ve yöntemler için şu blog makalesine göz atabilirsiniz: Açılmayan Dizüstü Bilgisayardan Dosyalar Nasıl Alınır?

Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleme:
EaseUS Data Recovery Wizard mükemmel bir seçim. Programı indirip kurduktan sonra, diski taratıp kurtarılabilir dosyaları seçebilirsiniz. Basit bir arayüzü var ve kullanımı çok kolay.

Daha önce bu programı kullandım ve gerçekten işimi gördü. Ancak diskinizi mümkün olduğunca az kullanın ki veri kaybı riskini azaltın.

EaseUS yazılımını kullanırken özellikle tarama sırasında sabırlı olun. İlk tarama derin taramadan daha hızlı sonuç verir ama derin tarama daha etkili olabilir.

Eğer EaseUS kullanıyorsanız, mutlaka dosyaları farklı bir diske kurtarmayı seçin. Aynı disk üzerine yazmak daha fazla veri kaybına neden olabilir.

EaseUS gerçekten etkili bir yazılım. Diski tanıdığı sürece, dosyalarınızı geri getirme olasılığı çok yüksek.

EaseUS programını başlatırken diski doğru seçtiğinizden emin olun. Yanlış bir seçim geri dönüşü olmayan sorunlara yol açabilir.

Programın ücretsiz sürümünü denedim ve küçük boyutlu dosyaları başarıyla kurtardım. Ücretli sürümü daha kapsamlı işler için ideal.

EaseUS yazılımı ile başarıya ulaşmak için, diski hemen kullanmayı bırakın ve başka işlemler yapmadan kurtarma işlemine başlayın.

EaseUS gibi bir programdan önce, diskinizin fiziksel olarak sağlıklı olduğundan emin olun. Donanımsal sorunlar varsa başka çözümlere başvurmak gerekebilir.

Geri