Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anakarta gömülü Windows 10 lisans anahtarı nasıl kaldırılır?
Yeni bir işletim sistemi yüklemek istiyorum ancak anakarta gömülü olan Windows 10 lisans anahtarı sürekli aktif oluyor. Bu anahtarı tamamen devre dışı bırakmanın bir yolu var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Sorununuzu çözmek için BIOS'tan Secure Boot'u kapatmayı ve lisansın etkinleşmesini önlemek için kurulumda manuel ürün anahtarı girmeyi deneyebilirsiniz.
Anakarta gömülü lisans anahtarını tamamen kaldırmanız mümkün değil çünkü bu anahtar firmware'e yazılmıştır. Ancak, farklı bir işletim sistemi kurarken lisansı atlayabilirsiniz.
Yeni bir işletim sistemi yüklerken kurulum sırasında "Bu bilgisayarın ürün anahtarını yok say" seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu, anakarta gömülü lisansı geçici olarak devre dışı bırakacaktır.
Sorununuzu çözmek için BIOS'tan Secure Boot'u kapatmayı ve lisansın etkinleşmesini önlemek için kurulumda manuel ürün anahtarı girmeyi deneyebilirsiniz.