ARGB desteği olmayan anakartta ARGB fan nasıl takılır?

Türk

GadgetEfsanesi
Herkese merhaba! Elimde ARGB aydınlatmalı birkaç fan var ve bunları H610M S2H rev1.1 anakartıma bağlamak istiyorum. Ancak anakartımda ARGB (adreslenebilir RGB) başlığı yok. Bu durumda fanlarımı nasıl çalıştırabilirim? RGB kontrolü sağlamak için kullanabileceğim alternatif yöntemler veya ek cihazlar var mı? Deneyen veya bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler!

Çözüm
Cenqiz'in bahsettiği gibi bir kontrolcü alırsan ARGB efektlerini istediğin gibi kullanabilirsin. Ben DeepCool’un ARGB hub'ını kullanıyorum ve çok memnunum. Tak-çalıştır bir ürün, kurulumu çok basit.
Merhaba! ARGB desteği olmayan anakartlarda bu fanları kullanmak için genellikle bir ARGB kontrolcü (hub) alman gerekiyor. Bu cihaz, ARGB fanlarının LED aydınlatmasını kontrol etmeye yarıyor ve molex ya da SATA güç kablosuyla çalışabiliyor. Amazon veya diğer e-ticaret sitelerinde uygun fiyatlı bulabilirsin.

Eğer kontrolcüye yatırım yapmak istemiyorsan, fanlarını sadece güç kablolarını kullanarak çalıştırabilirsin ama bu durumda ARGB aydınlatmayı kullanamazsın. Aydınlatma için, bazı fanlar kendi kumandalarıyla geliyor. Böyle bir şey varsa kutuyu kontrol etmelisin.

Cenqiz'in bahsettiği gibi bir kontrolcü alırsan ARGB efektlerini istediğin gibi kullanabilirsin. Ben DeepCool’un ARGB hub'ını kullanıyorum ve çok memnunum. Tak-çalıştır bir ürün, kurulumu çok basit.

Çözüm
Geri