Casper H36 en fazla hangi donanımı destekliyor?

Casper

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, elimde Casper H36 modeli bir laptop var. RAM, SSD ve işlemci yükseltme yapmak istiyorum. Bu cihaz en fazla hangi donanımları destekliyor? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Çözüm
Casper H36 genelde maksimum 16 GB RAM destekliyor. RAM tipinin DDR4 olduğundan emin olun. SSD olarak ise NVMe M.2 SSD kullanabilirsiniz. İşlemci kısmında ise, cihazın anakart soketine uygun Intel Core i5 veya i7 işlemcilerle yükseltme yapabilirsiniz. Ancak BIOS güncellemesi gerekebilir.
Casper H36 genelde maksimum 16 GB RAM destekliyor. RAM tipinin DDR4 olduğundan emin olun. SSD olarak ise NVMe M.2 SSD kullanabilirsiniz. İşlemci kısmında ise, cihazın anakart soketine uygun Intel Core i5 veya i7 işlemcilerle yükseltme yapabilirsiniz. Ancak BIOS güncellemesi gerekebilir.

Çözüm
Benzer bir cihazda 8 GB RAM ve 256 GB NVMe SSD ile sorunsuz çalıştım. Yükseltme öncesi BIOS versiyonunuzu kontrol edin, bazen eski BIOS sürümleri yeni donanımları tanımayabiliyor.

Casper genelde anakartlarında donanım kısıtlamaları yapıyor. RAM yükseltmesinde 12 GB sınırına dikkat edin, çünkü bazı kullanıcılar 16 GB'da sorun yaşadı. SSD ve işlemci yükseltmesinde ise marka ve model uyumluluğuna dikkat etmelisiniz.

Bu cihazla ilgili net bir bilgi için Casper teknik servise danışmanız daha iyi olabilir. Forumlardan edindiğim bilgiye göre, desteklenen maksimum RAM ve işlemci net değil. SSD tarafında ise NVMe kesin uyumlu.

Geri