DirectX SDK June 2010 Setup ve SH2 Unreal Engine Hatası

Xanadu

GadgetEfsanesi
Merhaba, DirectX SDK June 2010 kurulumunu gerçekleştirmeye çalışırken "SH2 Unreal Engine" hatası alıyorum. Özellikle Unreal Engine tabanlı projelerde bu sorunun sıklıkla karşıma çıktığını fark ettim. Kurulumu tamamlama aşamasında hata mesajı ile karşılaşıyorum ve problem çözülmüyor. Bu sorunu çözmek için hangi adımları izlemeliyim? Kullandığım sistem: Windows 10 64-bit, NVIDIA RTX 3060 ekran kartı, 16GB RAM. Yardımcı olabilecek bir çözüm öneriniz var mı?

Çözüm
Unreal Engine ile ilgili bu tür hatalar, genellikle SDK ile Unreal arasında uyumluluk sorunlarından kaynaklanır. Kurulumdan önce yönetici yetkisiyle çalıştırmayı ve antivirus programını geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyebilirsin. Ayrıca, DXSETUP.log dosyasını kontrol ederek detaylı hata bilgisi alabilirsin.
Bu hata genellikle Windows bileşenlerinin eksik veya bozuk olmasından kaynaklanır. İlk olarak, Visual C++ Redistributable paketlerini yüklediğinden emin ol. Ayrıca Windows Update'i kontrol ederek eksik güncellemeleri tamamla. Sorun devam ederse DirectX End-User Runtime Web Installer'ı kullanmayı deneyebilirsin.

Merhaba, bu tür kurulum sorunları bazen sistemde yüklü olan önceki DirectX dosyalarının çakışmasından kaynaklanabilir. Eski DirectX sürümlerini temizlemek için DXCPL aracını kullanabilirsin. Daha sonra tekrar DirectX SDK kurmayı dene.

Unreal Engine ile ilgili bu tür hatalar, genellikle SDK ile Unreal arasında uyumluluk sorunlarından kaynaklanır. Kurulumdan önce yönetici yetkisiyle çalıştırmayı ve antivirus programını geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyebilirsin. Ayrıca, DXSETUP.log dosyasını kontrol ederek detaylı hata bilgisi alabilirsin.

Çözüm
DirectX SDK kurulum sorunlarını çözmek için sistemin 'Gelişmiş Başlatma' seçeneklerinden güvenli modda başlatıp kurulum yapmayı deneyebilirsin. Bu yöntem bazen sürücü çakışmalarını ve yazılım engellerini aşar.

Yeni Konular

Geri