GTX 1660S Sisteminde Windows 11'e Geçilmeli mi?

Türk

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, elimde aşağıdaki sistem özelliklerine sahip bir PC var:

• Ekran Kartı: GTX 1660 Super
  • RAM: 16 GB
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600G

Windows 10'dan memnunum ama Windows 11'in sunduğu yenilikler dikkatimi çekiyor. Özellikle oyun performansı ve stabilite konusunda bir yükseliş sağlar mı diye düşünüyorum. Bazı kişiler Windows 11'in daha iyi optimize edildiğini söylüyor, ancak bazıları da sürücü uyumluluğu ve oyunlarda performans düşüşü yaşanabileceğini belirtiyor.

Sizce bu sistemde Windows 11'e geçmek mantıklı mı? Oyun performansı, günlük kullanım ve stabilite açısından düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bence Windows 11'e geçmek için iyi bir sistemin var. Özellikle DirectStorage gibi özellikler oyunlarda yükleme sürelerini ciddi şekilde kısaltabilir.

GTX 1660S gibi kartlarla Windows 11'de bir fark görmeyebilirsin. Ama yeni kullanıcı arayüzü ve güvenlik özellikleri seni cezbedebilir.

16 GB RAM ve Ryzen 5600G işlemciyle Windows 11'i rahatlıkla kullanabilirsin. Performans kaybı yaşamadım, oyunlarda da iyileşme oldu.

Windows 11'in yeni oyun özelliklerinden faydalanmak istiyorsan, kesinlikle denemelisin. Ancak sorun yaşarsan tekrar Windows 10'a dönebilirsin.

Benim önerim, Windows 11'e geçmeden önce bir süre beklemen. Özellikle oyunlarda stabilite sorunları hala tam çözülmüş değil.

Ben Windows 11'e geçtim ve oyunlarda performans düşüşü görmedim. Ancak optimize olmayan eski oyunlar için bir süre daha Windows 10'da kalabilirsin.

Geri