i7-3770 için ekran kartı önerisi

Mami

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar,

i7-3770 işlemcili bir sistem kullanıyorum ve ekran kartımı güncellemeyi düşünüyorum. Hangi ekran kartlarının bu işlemciyle uyumlu olduğunu ve sistemde darboğaz yaratmayacağını merak ediyorum. Hem oyun performansı hem de fiyat/performans açısından önerilerinizi paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler!

RX 6600, i7-3770 için harika bir seçim olabilir. Performans açısından iyi bir denge sağlıyor ve darboğaz yaratma ihtimali düşük.

GTX 1660 Super modeline göz atabilirsiniz. Oyun performansı oldukça tatmin edici ve işlemcinizle güzel bir uyum sağlar.

i7-3770 için RTX 3050 bence uygun bir seçenek. DLSS desteğiyle yeni nesil oyunlarda fark yaratabilir.

Eğer bütçenizi biraz daha artırabilirseniz RTX 3060 da değerlendirilebilir. Ancak işlemcinizle tam uyum için dikkatli olun.

Eski bir işlemci olduğu için ikinci el piyasasında GTX 1070 gibi kartlara yönelmek mantıklı olabilir. Hem uygun fiyatlı hem de güçlü bir seçenek.

Ben GTX 1650 Super kullanıyorum, oldukça memnunum. Sizin sistemde de darboğaz yapmadan çalışacaktır.

Eğer daha az güç tüketen bir kart arıyorsanız GTX 1050 Ti da işinizi görebilir. Daha eski sistemler için iyi bir uyum sağlıyor.

Daha uygun fiyatlı bir şey düşünüyorsanız RX 570 iyi bir alternatif olabilir. Performans/fiyat oranı yüksek.

Sisteminize biraz daha uzun ömür kazandırmak istiyorsanız GTX 1660 serisi kartları değerlendirebilirsiniz.

Yeni Konular

Geri