Instagram Aktiflik Kapama: Görünmez Olmanın Yolları

Türk

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar! Instagram'da aktiflik kapatma özelliğini nasıl kullanıyorsunuz? Son görülme ve yeşil noktanın görünmesini engellemenin en iyi yolları nelerdir?

Bazen gizli kalmak istiyoruz ama tamamen offline görünmek mümkün mü? Aktiflik durumunu kapattığımızda DM'lerde yine de "Görüldü" ibaresi çıkıyor mu? Sizce bu özellik yeterince etkili mi, yoksa Instagram daha fazla gizlilik seçenekleri sunmalı mı?

Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaşın!

Ben aktiflik kapatma özelliğini kullanıyorum ama DM'de yine de bazen 'Görüldü' ibaresi çıkıyor. Bence Instagram buna da bir çözüm bulmalı.

En iyi yöntem aktifliği kapatıp DM'leri okumamak. Ama yine de biri DM atınca online olup olmadığınızı anlayabiliyor.

Aktiflik kapama özelliğini kapattım ama bazen hikaye izleyince yine de insanlar aktif olduğumu anlayabiliyor. Keşke daha kapsamlı bir gizlilik seçeneği olsa.

Eğer tamamen görünmez olmak istiyorsanız, aktifliği kapatıp Instagram'a giriş yaptığınız cihazları da kontrol edin. Çünkü bazı senkronizasyon sorunları olabiliyor.

Ben 'uçak modu' taktiğini kullanıyorum. DM'leri uçak modunda açıp cevap yazınca aktif olduğum anlaşılmıyor.

Instagram daha gelişmiş bir gizlilik modu eklemeli. WhatsApp'taki gibi 'kimse görmesin' seçeneği olmalı.

Son görülmeyi kapatınca DM'lerde de görülme kapanmalı. Şu an çok yarım yamalak bir özellik gibi.

Sadece aktiflik durumunu kapatmak yetmiyor, mesajları okumamaya da dikkat etmek lazım.

Ben aktifliği kapattım ama bildirimleri açtım. Böylece biri yazınca anında görüp cevap verebiliyorum ama aktif görünmüyorum.

Bence Instagram, aktiflik durumunu kapatınca tamamen yokmuş gibi göstermeli. Şu anki hali pek etkili değil.

Eğer tam gizlilik istiyorsanız, en iyi yöntem Instagram'a belirli bir süre hiç girmemek ve arada bir kontrol etmek.

Geri