Instagram Geçici Olarak Nasıl Kapatılır?

Türk

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, Instagram hesabımı geçici olarak kapatmak istiyorum ancak tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Hesap Merkezi üzerinden ya da tarayıcı yoluyla bu işlemi yapmam gerektiğini duydum. Hangi adımları izlemeliyim ve işlem sırasında nelere dikkat etmeliyim? Bilgilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler!

Çözüm
Instagram hesabınızı geçici olarak kapatmak için Hesap Merkezi'ni kullanabilirsiniz.
Şöyle yapın:
  1. Profilinize gidip sağ üst köşeden Ayarlar'a girin.
  2. Hesap Merkezi'ni seçin ve 'Hesap Sahipliği ve Kontrolü' sekmesine tıklayın.
  3. 'Hesabımı Geçici Olarak Kapat' seçeneğine giderek işlemi tamamlayabilirsiniz.
Instagram hesabınızı geçici olarak kapatmak için Hesap Merkezi'ni kullanabilirsiniz.
Şöyle yapın:
  1. Profilinize gidip sağ üst köşeden Ayarlar'a girin.
  2. Hesap Merkezi'ni seçin ve 'Hesap Sahipliği ve Kontrolü' sekmesine tıklayın.
  3. 'Hesabımı Geçici Olarak Kapat' seçeneğine giderek işlemi tamamlayabilirsiniz.

Çözüm
Hesap kapatma işlemi sırasında tarayıcıyı da kullanabilirsiniz. Bu linkten hesap kapatma sayfasına giriş yapın ve talimatları izleyin.

Hesabınızı kapatırken şifrenizi doğru girdiğinizden emin olun. Hesap Merkezi üzerinden işlem yapıyorsanız, kapatma nedenini de belirtmeniz gerekiyor.

Tarayıcıda çerezleri temizlemek, kapatma sırasında yaşanabilecek sorunları önleyebilir. Farklı bir tarayıcı kullanmayı da deneyebilirsiniz.

TechGuru'nun verdiği adımları izleyerek hesabınızı kolayca geçici olarak kapatabilirsiniz. Oldukça kullanıcı dostu bir süreç.

Hesap kapatma işlemi sırasında mobil uygulama değil, tarayıcı kullanmanız daha iyi olur. İşlem daha hızlı tamamlanır.

Geçici kapatma işlemi sırasında tüm bilgileriniz güvende kalır. Hesabı tekrar açtığınızda her şey eski halinde olur.

Hesabınızı geçici olarak kapattığınızda profiliniz gizlenir ve bilgilerinize kimse ulaşamaz. Tarayıcı veya Hesap Merkezi kullanılabilir.

Geri