MacBook'ta Microsoft Word Nasıl Kurulur?

Türk

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, MacBook üzerinde Microsoft Word'ü nasıl kurabileceğim konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Birkaç kaynak inceledim ancak bazı yerlerde kurulum sırasında hata alındığını gördüm. Özellikle lisanslama ve aktivasyon kısmında herhangi bir sorun yaşar mıyım? Adım adım bir rehber veya deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler!

Çözüm
Ben kurarken uygulama doğrulaması sırasında bir hata almıştım. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız Sistem Tercihleri > Güvenlik ve Gizlilik kısmından 'Yine de Aç' seçeneğine tıklayarak devam edebilirsiniz.
Merhaba! Kurulum aslında oldukça basit. Office 365 hesabınız varsa office.com'a giriş yaparak Mac uyumlu kurulum dosyasını indirip yükleyebilirsiniz. Lisanslama kısmında Microsoft hesabınızla oturum açmanız gerekiyor. Sorularınız olursa yazabilirsiniz!

Ben kurarken uygulama doğrulaması sırasında bir hata almıştım. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız Sistem Tercihleri > Güvenlik ve Gizlilik kısmından 'Yine de Aç' seçeneğine tıklayarak devam edebilirsiniz.

Çözüm
@Cihan'ın dediği gibi, bu güvenlik ayarı çoğu zaman çözüm oluyor. Ayrıca, lisanslama sırasında internet bağlantınızın açık olduğundan emin olun. Eğer lisanslamada hata alırsanız, Microsoft destek ekibine ulaşmanız gerekebilir.

Yeni Konular

Geri