Windows 11'i güncelledikten sonra ModernFlyouts uygulaması çalışmamaya başladı. Bu sorunu çözmek için hangi adımları izlemeliyim? Daha önce benzer bir sorun yaşayan veya çözüm bulan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
Windows 11 güncellemesinden sonra yaşanan sorunların birçoğu sistem dosyası bozulmasından kaynaklanabiliyor. 'sfc /scannow' komutunu çalıştırmayı deneyin.
Bu tür bir sorun genelde uyumluluk problemlerinden kaynaklanıyor. Uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca Microsoft Store üzerinden en son sürümü kontrol ettiğinizden emin olun.
ModernFlyouts'un geliştirici forumlarında benzer bir sorun için bir yama yayınlandığını okumuştum. Uygulamanın GitHub sayfasını kontrol etmenizi öneririm.
Windows 11'in en son güncellemesinden sonra bazı uygulamaların çalışmama sorunu yaşandığını fark ettim. Eski bir sürüme dönerek sorunu test etmeyi düşünebilirsiniz.
ModernFlyouts'un ayarlarını sıfırlayıp ardından uygulamayı yeniden başlatmayı deneyin. Eğer bu işe yaramazsa, Event Viewer'da hata mesajlarını kontrol ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Windows 11 güncellemesinden sonra yaşanan sorunların birçoğu sistem dosyası bozulmasından kaynaklanabiliyor. 'sfc /scannow' komutunu çalıştırmayı deneyin.
Windows Güncellemeleri sonrası Driver Booster gibi araçlarla sürücü güncellemelerini kontrol edebilirsiniz. Sorun, sürücü uyumsuzluğundan kaynaklanabilir.
Sisteminizi güvenli modda başlatıp uygulamanın çalışıp çalışmadığını test edin. Eğer güvenli modda çalışıyorsa, başka bir yazılımın engel olma ihtimali yüksek.
Ayrıca görev yöneticisinde 'ModernFlyoutsService' gibi bir işlem çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer çalışmıyorsa manuel olarak başlatmayı deneyin.
Uygulama kaynak kodlarını kontrol edebilecek bir bilginiz varsa, sorunun tam olarak hangi modülde olduğunu bulabilirsiniz. Bu, geliştiricilere yardımcı olabilir.