OnePlus 12R (CPH2611) alınır mı?

Cenqiz

GadgetEfsanesi
OnePlus 12R (CPH2611) modelini satın almayı düşünüyorum. Özellikle performansı, kamera kalitesi ve batarya ömrü gibi konularda tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi? Alınmaya değer mi, yoksa alternatif modeller mi tercih edilmeli?

Çözüm
Ben bu modeli bir süredir kullanıyorum ve kesinlikle öneririm. Özellikle ekran kalitesi ve akıcılığı harika. Rakiplerine göre fiyat/performans açısından çok iyi bir noktada.
OnePlus 12R güçlü bir işlemciye sahip. Özellikle oyun oynayanlar ve ağır uygulamalar kullananlar için ideal bir model. Kamera performansı da oldukça tatmin edici.

Eğer batarya ömrü önemliyse, OnePlus 12R kesinlikle bir adım öne çıkıyor. 100W hızlı şarj özelliği, cihazın kısa sürede şarj olmasını sağlıyor.

Ben bu modeli bir süredir kullanıyorum ve kesinlikle öneririm. Özellikle ekran kalitesi ve akıcılığı harika. Rakiplerine göre fiyat/performans açısından çok iyi bir noktada.

Çözüm
Emre'nin dediği gibi, fiyat/performans oranı oldukça iyi. Ancak alternatif olarak Xiaomi 13T serisine de göz atabilirsiniz.

Benzer fiyata Samsung Galaxy S23 FE'ye de bakmanızı öneririm. Daha geniş bir servis ağı ve yazılım desteği sunuyor.

Hızlı şarj teknolojisi ve uzun batarya ömrü gerçekten etkileyici. Ancak yazılım tarafında bazı eksiklikleri olduğunu söyleyenler var.

Cihazı henüz denemedim ama OnePlus'un yazılım desteği genelde oldukça sağlam oluyor. OxygenOS kullanıcı deneyimi açısından çok akıcı.

Ben OnePlus 12R'nin fiyatına göre sunduğu özellikleri yeterli buluyorum. Özellikle yazılım güncellemeleri uzun süre cihazı güncel tutuyor.

Geri