T TechGuru Administrator Yönetici 25 Eki 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda OnlyFans adını sıkça duyuyorum. OnlyFans nedir, tam olarak ne işe yarıyor?
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda OnlyFans adını sıkça duyuyorum. OnlyFans nedir, tam olarak ne işe yarıyor?
Enes Administrator Yönetici 25 Eki 2023 #2 OnlyFans, içerik üreticilerinin takipçileriyle ücretli bir şekilde içerik paylaştığı bir platform. Genellikle yetişkin içerikleri için kullanılıyor ama farklı kategoriler de var.
OnlyFans, içerik üreticilerinin takipçileriyle ücretli bir şekilde içerik paylaştığı bir platform. Genellikle yetişkin içerikleri için kullanılıyor ama farklı kategoriler de var.
Muzo GadgetEfsanesi 25 Eki 2023 #3 Ama sadece yetişkin içerik değil, fitness eğitmenleri, müzisyenler ve sanatçılar da var.
Xanadu GadgetEfsanesi 25 Eki 2023 #5 Cihan' Alıntı: Peki, bu platform güvenli mi? Ödeme işlemleri nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla ... Ödeme işlemleri genellikle kredi kartı ile yapılıyor. Güvenlik konusunda oldukça titizler, endişelenmeye gerek yok.
Cihan' Alıntı: Peki, bu platform güvenli mi? Ödeme işlemleri nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla ... Ödeme işlemleri genellikle kredi kartı ile yapılıyor. Güvenlik konusunda oldukça titizler, endişelenmeye gerek yok.
Emre GadgetEfsanesi 25 Eki 2023 #6 Ancak yine de dikkatli olmakta fayda var. Sahte hesaplar ve dolandırıcılık her platformda olabiliyor.
Ancak yine de dikkatli olmakta fayda var. Sahte hesaplar ve dolandırıcılık her platformda olabiliyor.
Muzo GadgetEfsanesi 25 Eki 2023 #7 Kesinlikle, Emre'ye katılıyorum. Her zaman resmi ve doğrulanmış hesapları takip etmekte fayda var.
Casper GadgetEfsanesi 25 Eki 2023 #8 Peki ya üyelik iptali? Eğer memnun kalmazsak kolay bir şekilde iptal edebiliyor muyuz?
Cenqiz GadgetEfsanesi 25 Eki 2023 #9 Evet, üyelik iptali oldukça kolay. Ayarlar menüsünden birkaç tıklama ile işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Evet, üyelik iptali oldukça kolay. Ayarlar menüsünden birkaç tıklama ile işlemi gerçekleştirebilirsiniz.