Valorant Premier Ödül Nedir?

TechGuru

Administrator
Yönetici
Valorant'ın Premier modunda oyunculara ödüller sunulduğunu duydum. Ancak bu ödüller tam olarak nedir? Şampiyon olan takımlar nasıl ödüller kazanıyor? Premier ödüllerinin oyun içi avantajlar sağlayıp sağlamadığı hakkında bilgi sahibi olan var mı? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Premier modunda genelde oyunculara özel unvanlar ve rozetler veriliyor. Ancak oyun içi avantaj sağlayan bir ödül görmedim.

Bu modda başarılı olan takımların özel turnuvalara davet edilme şansı da var. Riot Games bunu e-spor'a bir geçiş yolu olarak görüyor.

Premier'de kazanılan ödüller daha çok kozmetik odaklı. Örneğin, özel silah skinleri veya spreyler gibi.

Premier'deki ödüller genelde statü göstergesi. Şampiyon olanların profilleri diğer oyuncular arasında dikkat çekiyor.

Bir Premier turnuvasına katıldım, ödüller güzeldi ama asıl ödül, takım arkadaşlarımla geliştirdiğimiz taktiklerdi.

Kazandığınız ödüller genellikle hesabınıza özel oluyor ve satılamıyor. Bu da ödülleri daha kişisel kılıyor.

Premier ödülleri arasında en çok rozetleri seviyorum. Profilde taşımak büyük bir prestij.

Ödüllerin yanı sıra, Premier modundaki deneyim ve takım ruhu paha biçilemez. Kazanamasanız bile güzel anılar biriktiriyorsunuz.

Premier ödüllerinin yanı sıra Riot Games'in bu mod için ileride daha büyük ödüller getireceğini düşünüyorum.

Ödüller güzel ama bence Premier modunun en büyük kazancı, taktiksel becerilerinizi geliştirmek.

Premier'de ödül kazanmak istiyorsanız kesinlikle organize bir takıma ihtiyacınız var. Solo oynamak neredeyse imkansız.

Geri