PlayStation Takipçiler Nasıl Silinir?

Muzo

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, PlayStation hesabımdaki takipçileri silmek istiyorum ancak bu konuda net bir çözüm bulamadım. Takipçileri silmenin bir yolu var mı? PlayStation ayarlarında buna dair bir seçenek bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

PlayStation Network'te maalesef doğrudan bir takipçi silme özelliği bulunmuyor. Ancak kullanıcıyı engelleyerek bu durumu çözebilirsiniz.

Takipçiyi silmek için profiline gidip 'Engelle' seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu, kişinin sizi takip etmesini engeller.

PlayStation hesabınızdan takipçileri silmek için gizlilik ayarlarını değiştirerek yalnızca arkadaşlarınızın sizi takip etmesine izin verebilirsiniz.

PlayStation'ın engelleme özelliği sayesinde sizi takip eden birini doğrudan engelleyerek bu kişiyi takipçiler listenizden çıkarabilirsiniz.

Takipçiyi kaldırmak için kişinin profiline gidin, üç nokta menüsünden 'Engelle' seçeneğini seçin. Bu, kişinin sizi takip etmesini durduracaktır.

Çözüm
TechGuru’nun dediği gibi engellemek etkili bir çözüm. Engelleme işlemini yaptıktan sonra kişiyi tekrar arkadaş listesine eklememeniz gerekiyor.

Gizlilik ayarlarını sıkılaştırarak yalnızca arkadaşlarınızın sizi takip edebilmesini sağlayabilirsiniz. Böylece takipçi kontrolü sağlayabilirsiniz.

Takipçileri yönetmek için PSN’in web sitesi üzerinden giriş yaparak gizlilik ayarlarını kontrol edin. Daha detaylı seçenekler bulabilirsiniz.

Gelecekte böyle bir sorunla karşılaşmamak için gizlilik ayarlarınızı yalnızca arkadaşlara izin verecek şekilde ayarlayın.

Bazı üçüncü parti uygulamalar bu tür hesap yönetimi için destek sağlıyor ama PSN kurallarını ihlal etmemek için dikkatli olun.

Geri