POCO X6 Pro Google Play sistem güncellemesi yapılamıyor?

Türk

GadgetEfsanesi
Merhaba, POCO X6 Pro kullanıyorum ve Google Play sistem güncellemesini bir türlü yapamıyorum. Güncellemeyi denediğimde ya hata alıyorum ya da işlem donuyor. Benzer bir sorun yaşayan var mı? Nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilecek önerilerinizi bekliyorum.

Bu sorunu bende yaşamıştım. Ayarlar > Uygulamalar > Google Play Hizmetleri kısmına girip verileri temizleyip tekrar deneyebilirsiniz. Çoğu zaman işe yarıyor.

Güvenli modda deneyin, üçüncü parti bir uygulama engelliyor olabilir. Cihazı kapatıp açarken ses kısma tuşuna basılı tutarak güvenli moda geçebilirsiniz.

Benzer bir sorun yaşadım, telefonun tarih ve saat ayarlarını otomatik yap seçeneğine getirip tekrar deneyin. Google Play bazı durumlarda yanlış saatle eşleşemiyor.

Bu sorunun çözümü için telefonun yazılım güncellemelerini kontrol edin. Xiaomi'nin bu tip sorunları çözmek için yayınladığı güncellemeler oluyor.

Ben, Google Play sistem güncellemesi yapılmadan önce şarjın %50 üzerinde olduğundan emin oluyorum. Düşük şarj sorunlara neden olabilir.

Güvenli mod ve hesap yenileme genelde çözüm oluyor ama Xiaomi'nin MIUI sürümü de güncel değilse bu sorunu yaratabiliyor. MIUI güncellemelerini kontrol edin.

Geri