Cenqiz GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, bir dükkandan PS4 Pro'yu 12 bin TL'ye almayı düşünüyorum. Cihaz garantili ve 3 ay kaskolu. Sizce bu fiyat mantıklı mı? Yoksa farklı bir alternatif mi düşünmeliyim? Görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, bir dükkandan PS4 Pro'yu 12 bin TL'ye almayı düşünüyorum. Cihaz garantili ve 3 ay kaskolu. Sizce bu fiyat mantıklı mı? Yoksa farklı bir alternatif mi düşünmeliyim? Görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Çözüm Emre 1 Ara 2024 Şahsen PS4 Pro yerine PS5'in ikinci el veya indirimli bir modelini araştırırdım. Uzun vadede daha iyi bir yatırım olur.
Şahsen PS4 Pro yerine PS5'in ikinci el veya indirimli bir modelini araştırırdım. Uzun vadede daha iyi bir yatırım olur.
Enes Administrator Yönetici 1 Ara 2024 #2 12 bin TL, PS4 Pro için biraz fazla gibi geliyor. İkinci el piyasasına da göz atmayı düşünebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
12 bin TL, PS4 Pro için biraz fazla gibi geliyor. İkinci el piyasasına da göz atmayı düşünebilirsiniz.
Muzo GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #3 Garantili olması güzel bir avantaj ama 12 bin TL'ye yakın fiyatlarla PS5'in dijital versiyonunu bulabilirsiniz. Bence araştırmaya devam edin. Oyla 0 Downvote
Garantili olması güzel bir avantaj ama 12 bin TL'ye yakın fiyatlarla PS5'in dijital versiyonunu bulabilirsiniz. Bence araştırmaya devam edin.
Mami GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #4 Eğer PS4 Pro'yu mutlaka almak istiyorsanız, garantili olması ve kaskosu bir avantaj. Ancak fiyat biraz yüksek. İyi bir pazarlık yapmayı deneyin. Oyla 0 Downvote
Eğer PS4 Pro'yu mutlaka almak istiyorsanız, garantili olması ve kaskosu bir avantaj. Ancak fiyat biraz yüksek. İyi bir pazarlık yapmayı deneyin.
Cihan GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #5 12 bin TL, özellikle yeni nesil konsolların fiyatlarına yaklaştığı için biraz fazla. Ama 3 ay kasko ve garantiyi önemsiyorsanız değerlendirilebilir. Oyla 0 Downvote
12 bin TL, özellikle yeni nesil konsolların fiyatlarına yaklaştığı için biraz fazla. Ama 3 ay kasko ve garantiyi önemsiyorsanız değerlendirilebilir.
Xanadu GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #6 Eğer gelecekte PS5'e geçmeyi düşünüyorsanız, bu kadar yatırım yapmanıza gerek yok. Daha uygun fiyatlı bir alternatif bulabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Eğer gelecekte PS5'e geçmeyi düşünüyorsanız, bu kadar yatırım yapmanıza gerek yok. Daha uygun fiyatlı bir alternatif bulabilirsiniz.
Kenan GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #7 Garantili bir cihaz almak uzun vadede güvenlik sağlar. Ancak PS4 Pro'nun performansı bu fiyatı hak eder mi, tartışılır. Oyla 0 Downvote
Garantili bir cihaz almak uzun vadede güvenlik sağlar. Ancak PS4 Pro'nun performansı bu fiyatı hak eder mi, tartışılır.
Emre GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #8 Şahsen PS4 Pro yerine PS5'in ikinci el veya indirimli bir modelini araştırırdım. Uzun vadede daha iyi bir yatırım olur. Oyla 12 Downvote Çözüm
Şahsen PS4 Pro yerine PS5'in ikinci el veya indirimli bir modelini araştırırdım. Uzun vadede daha iyi bir yatırım olur.
T Türk GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #9 PS4 Pro hâlâ güçlü bir cihaz ama fiyat/performans açısından biraz yüksek olabilir. Diğer seçenekleri de değerlendirmenizi öneririm. Oyla 0 Downvote
PS4 Pro hâlâ güçlü bir cihaz ama fiyat/performans açısından biraz yüksek olabilir. Diğer seçenekleri de değerlendirmenizi öneririm.
Casper GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #10 Kasko ve garanti iyi bir güvence sunuyor. Ama fiyat pazarlıkla daha makul bir seviyeye indirilebilir mi diye sormalısınız. Oyla 0 Downvote
Kasko ve garanti iyi bir güvence sunuyor. Ama fiyat pazarlıkla daha makul bir seviyeye indirilebilir mi diye sormalısınız.
T TechGuru Administrator Yönetici 1 Ara 2024 #11 Eğer 4K TV'niz varsa ve PS4 Pro'dan tam performans alacaksanız mantıklı olabilir. Ancak fiyat yine de yüksek. Oyla 0 Downvote
Eğer 4K TV'niz varsa ve PS4 Pro'dan tam performans alacaksanız mantıklı olabilir. Ancak fiyat yine de yüksek.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #12 Kasko güzel bir ek özellik ama sadece 3 ay olması pek bir anlam ifade etmeyebilir. Uzun vadeli garantiye daha çok önem verin. Oyla 0 Downvote
Kasko güzel bir ek özellik ama sadece 3 ay olması pek bir anlam ifade etmeyebilir. Uzun vadeli garantiye daha çok önem verin.
Soykann GadgetEfsanesi 1 Ara 2024 #13 12 bin TL'ye biraz daha ekleyerek PS5'in dijital versiyonunu düşünebilirsiniz. Yeni nesil konsol almak daha mantıklı olur. Oyla 0 Downvote
12 bin TL'ye biraz daha ekleyerek PS5'in dijital versiyonunu düşünebilirsiniz. Yeni nesil konsol almak daha mantıklı olur.