PS4 Pro 12K'ya Alınır mı? (Garantili + 3 Ay Kasko)

Cenqiz

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, bir dükkandan PS4 Pro'yu 12 bin TL'ye almayı düşünüyorum. Cihaz garantili ve 3 ay kaskolu. Sizce bu fiyat mantıklı mı? Yoksa farklı bir alternatif mi düşünmeliyim? Görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

12 bin TL, PS4 Pro için biraz fazla gibi geliyor. İkinci el piyasasına da göz atmayı düşünebilirsiniz.

Garantili olması güzel bir avantaj ama 12 bin TL'ye yakın fiyatlarla PS5'in dijital versiyonunu bulabilirsiniz. Bence araştırmaya devam edin.

Eğer PS4 Pro'yu mutlaka almak istiyorsanız, garantili olması ve kaskosu bir avantaj. Ancak fiyat biraz yüksek. İyi bir pazarlık yapmayı deneyin.

12 bin TL, özellikle yeni nesil konsolların fiyatlarına yaklaştığı için biraz fazla. Ama 3 ay kasko ve garantiyi önemsiyorsanız değerlendirilebilir.

Eğer gelecekte PS5'e geçmeyi düşünüyorsanız, bu kadar yatırım yapmanıza gerek yok. Daha uygun fiyatlı bir alternatif bulabilirsiniz.

Garantili bir cihaz almak uzun vadede güvenlik sağlar. Ancak PS4 Pro'nun performansı bu fiyatı hak eder mi, tartışılır.

Şahsen PS4 Pro yerine PS5'in ikinci el veya indirimli bir modelini araştırırdım. Uzun vadede daha iyi bir yatırım olur.

Çözüm
PS4 Pro hâlâ güçlü bir cihaz ama fiyat/performans açısından biraz yüksek olabilir. Diğer seçenekleri de değerlendirmenizi öneririm.

Geri