Raspberry Pi Zero Kaç Dolar?

Kenan

GadgetEfsanesi
Merhaba,

Raspberry Pi Zero’nun fiyatı hakkında bilgi almak istiyorum. Güncel olarak ne kadar dolar üzerinden satılıyor? Zero W ve Zero 2 W gibi modeller arasındaki fiyat farkları nelerdir? Ayrıca bu cihazın Türkiye’deki fiyatlarına dair tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim!

Çözüm
Türkiye’deki fiyatlar için genelde Hepsiburada veya Akakçe gibi sitelere bakıyorum. Şu an Zero W, 800-900 TL civarında fiyatlarla satılıyor.
Raspberry Pi Zero W, genelde 10-15 dolar arasında satılıyor. Türkiye’de ise döviz kuru ve vergiler nedeniyle daha yüksek fiyatlarla karşılaşabilirsiniz.

Zero 2 W modeli biraz daha pahalı olabilir. Yaklaşık olarak 15-20 dolar civarında bir fiyatı var. Ancak özellikler açısından da fark yaratıyor.

Türkiye’deki fiyatlar için genelde Hepsiburada veya Akakçe gibi sitelere bakıyorum. Şu an Zero W, 800-900 TL civarında fiyatlarla satılıyor.

Çözüm
Eğer yurtdışından almayı düşünüyorsanız, resmi Raspberry Pi sitesinden alabilirsiniz. Ancak gümrük masraflarını göz önünde bulundurmalısınız.

Ben Zero 2 W modelini kullanıyorum. Yaklaşık 20 dolara aldım ve özelliklerinden çok memnunum. Özellikle küçük projeler için ideal.

Türkiye’de fiyatlar biraz değişken. Stok durumuna göre Zero W ve Zero 2 W modellerinin fiyatları farklılık gösterebiliyor.

Bazı satıcılar paket halinde aksesuarlarla birlikte satıyor. Eğer tam bir set istiyorsanız fiyatlar biraz daha yüksek olabilir.

Zero modelleri genelde uygun fiyatlı ama stok sorunları nedeniyle fiyatlar yükselebiliyor. Özellikle Türkiye’de buna dikkat edin.

Yeni Konular

Geri