Roblox Installation Requires DirectX 11 Feature Level 10 Hatası

Muzo

GadgetEfsanesi
Merhaba,

Roblox yüklemeye çalışırken "DirectX 11 feature level 10 is required" hatası alıyorum. Ekran kartımın DirectX desteğini kontrol ettim ve uyumlu görünüyor. Ancak bu sorunu bir türlü çözemedim. Yardımcı olabilecek birisi var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

DirectX'i yeniden yüklemeyi deneyin. Windows Güncellemeleri ile birlikte gelen sürümleri kontrol ederek eksik bileşenleri yükleyebilirsiniz.

Cenqiz'in dediği gibi, Windows güncellemeleri genellikle eksik DirectX bileşenlerini tamamlar. Buna ek olarak, Microsoft'un resmi sitesinden DirectX Runtime yüklemesini yapabilirsiniz.

Ekran kartınızın desteklediği DirectX sürümünü kontrol edin. Bazı eski ekran kartları bu özellikleri desteklemiyor olabilir.

Sisteminizin DirectX tanılama aracını kullanarak eksik veya uyumsuz bileşenleri tespit edebilirsiniz. 'dxdiag' komutunu çalıştırmayı deneyin.

Oyunları çalıştırmadan önce gerekli tüm grafik kitaplıklarını yüklediğinizden emin olun. 'Visual C++ Redistributable' paketlerini de kontrol edin.

Windows'un grafik ayarlarını sıfırlayarak varsayılan değerlerle başlatmayı deneyin. Bu bazen uyumluluk sorunlarını çözebilir.

Yeni Konular

Geri