RTX 4070 Super ve Ryzen 5 7600 Kombinasyonu: Alınır mı?

Çavuş

GadgetEfsanesi
Son zamanlarda, RTX 4070 Super ekran kartı ve Ryzen 5 7600 işlemcinin performansı hakkında pek çok konuşuluyor. Bu iki parçanın bir araya geldiğinde oyun ve iş yüklerinde nasıl bir performans sunduğu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Sizce bu ikili, orta-üst segment bir masaüstü bilgisayar için ideal mi? Alternatif önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz?

Bence RTX 4070 Super ve Ryzen 5 7600 iyi bir kombinasyon. Özellikle 1440p çözünürlükte oyun oynuyorsanız, harika performans verir.

Ben olsam Ryzen 7 7700 gibi bir işlemci tercih ederdim. Gelecekte daha uzun süre dayanabilir.

RTX 4070 Super güçlü bir kart. Ancak anakart ve RAM seçiminiz de önemli. DDR5 desteği olan bir sistem kurmaya dikkat edin.

Oyun performansı açısından RTX 4070 Super gerçekten iyi. Ancak işlemci tarafında biraz daha güçlü bir seçenek düşünebilirsiniz.

Bu kombinasyon fiyat/performans açısından oldukça iyi görünüyor. Ancak PSU ve soğutma çözümünüzü de ihmal etmeyin.

Ben bu sistemi satın aldım ve çok memnunum. Şu ana kadar tüm oyunlarda yüksek FPS alıyorum.

Bu sistem oyun için harika olabilir, ancak video düzenleme gibi işler yapıyorsanız RAM kapasitesini artırmayı düşünebilirsiniz.

Bütçeniz varsa RTX 4080'e çıkmak daha iyi olabilir. Ancak 4070 Super yine de harika bir seçenek.

Benzer bir sistem kullanıyorum ve memnunum. Özellikle oyun performansı gerçekten tatmin edici.

Kasa seçimine dikkat edin. Bu kombinasyon biraz ısınabilir, iyi bir hava akışına sahip kasa tercih edin.

Bence bu sistem uzun yıllar götürür. Ryzen 5 7600 zaten günümüz oyunları için fazlasıyla yeterli.

RTX 4070 Super ve Ryzen 5 7600 güzel bir kombinasyon ama daha güçlü bir PSU kullanmanız gerekebilir.

Geri