Son Güncellemeden Sonra Windows 10'a Geçilmeli mi?

Enes

Administrator
Yönetici
Windows 10'un son güncellemesi ile gelen yeni özellikler ve performans iyileştirmeleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu an başka bir işletim sistemi kullanıyorum ve geçiş yapıp yapmamak konusunda kararsızım. Güncellemeyi deneyimleyenlerden fikir almak isterim. Sizce geçiş yapmak mantıklı mı?

Çözüm
Ben son güncellemeden sonra Windows 10'u kullanmaya başladım ve çok memnunum. Başka bir işletim sisteminden geçiş yaptıysanız uyum süreci biraz zaman alabilir ama değer.
Son güncelleme performans iyileştirmeleri getiriyor ancak bazı eski cihazlarda sorun çıkarabiliyor. Donanım uyumluluğunu kontrol etmekte fayda var.

Eğer daha eski bir Windows sürümü kullanıyorsanız, geçiş yapmanız mantıklı olabilir. Güvenlik güncellemeleri Windows 10'da daha iyi.

Ben son güncellemeden sonra Windows 10'u kullanmaya başladım ve çok memnunum. Başka bir işletim sisteminden geçiş yaptıysanız uyum süreci biraz zaman alabilir ama değer.

Çözüm
Güncellemeyi yüklemeden önce hangi yenilikleri getirdiğini ve cihazınızla uyumluluğunu araştırın. Bazı durumlarda geçiş beklenenden zor olabilir.

Windows 10 son güncelleme ile modernleşti, ama eski cihazlarda hızdan ödün verebiliyor. Yeni cihazlarda daha iyi sonuçlar alırsınız.

Şu an kullandığınız sistemin stabil olduğunu düşünüyorsanız geçiş yapmadan önce güncellemenin sorunlarını araştırın.

Son güncelleme birçok yenilik getiriyor ama bazı kullanıcılar için alışması zaman alabilir. Deneyerek görmenizi öneririm.

Geri