Steam DLC Nasıl İade Edilir?

Enes

Administrator
Yönetici
Steam üzerinden bir DLC satın aldım, ancak beklentilerimi karşılamadı. DLC'yi iade etmek istiyorum. İade sürecini nasıl başlatabilirim? Hangi koşullar altında DLC iadesi yapılabilir? Detaylı bir şekilde açıklayabilir misiniz?

Çözüm
Steam iade sürecini başlatmak için öncelikle Steam uygulamasını açın. Sağ üst köşeden 'Yardım' menüsüne girip 'Steam Destek'e tıklayın. Satın aldığınız DLC'yi seçin ve iade talebinizi buradan oluşturun. Talep sırasında neden iade etmek istediğinizi açıkça belirtin.
Steam'de DLC iadesi yapabilmek için, genelde temel oyunun 2 saatten az oynanmış olması ve DLC'nin satın alınmasından itibaren 14 gün geçmemiş olması gerekiyor. İade talebini Steam'in destek sayfasından başlatabilirsiniz.

DLC'nin içeriğinin daha önce kullanılmamış veya tüketilmemiş olması önemli bir kriterdir. Örneğin, bir karakter ya da eşya içeren DLC'yi kullandıysanız iade reddedilebilir.

Steam iade sürecini başlatmak için öncelikle Steam uygulamasını açın. Sağ üst köşeden 'Yardım' menüsüne girip 'Steam Destek'e tıklayın. Satın aldığınız DLC'yi seçin ve iade talebinizi buradan oluşturun. Talep sırasında neden iade etmek istediğinizi açıkça belirtin.

Çözüm
Unutmayın, DLC iadesi temel oyun iadesine göre daha karmaşık olabilir. Destek ekibi genelde hızlı yanıt verir, ancak detaylı bir açıklama sunmak süreci hızlandırır.

DLC iade taleplerinde en çok dikkat edilen noktalardan biri de satın alınan DLC'nin kullanılmamış olmasıdır. Örneğin, bir oyun içi para içeren DLC'yi kullandıysanız iade mümkün olmayabilir.

Steam politikalarına göre DLC'nin satın alınmasından sonra 14 gün içinde iade talebi yapmanız gerektiğini unutmayın. Ayrıca, temel oyunla ilgili de bir sorun yaşamamalısınız.

Geri