Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklık kullanıyorum ancak bir süredir kulaklıktan ses alamıyorum. Kulaklık bilgisayara bağlı görünüyor fakat hiçbir ses çıkışı yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Benzer bir sorun yaşadım ve kulaklığın kablosunda ufak bir temas sorunu olduğunu fark ettim. Kablonuzu dikkatlice kontrol edin ve mümkünse yedek bir kabloyla deneyin.
Kulaklık ses çıkışı çalışmıyorsa, ilk olarak bilgisayarınızdaki ses aygıtı ayarlarını kontrol edin. Kulaklık varsayılan çıkış aygıtı olarak seçilmiş mi? Ayrıca, SteelSeries Engine yazılımını indirip güncellemeleri kontrol edebilirsiniz.
Bu tarz sorunlarda kablonun düzgün takıldığından ve kulaklığın başka bir cihazda çalışıp çalışmadığından emin olun. Eğer başka bir cihazda çalışıyorsa sorun bilgisayarınızdadır.
Eğer kulaklık hala çalışmıyorsa, cihaz sürücülerini güncellemeyi deneyin. Özellikle Windows kullanıyorsanız Aygıt Yöneticisi'nden ses sürücünüzü kontrol edin ve gerekirse yeniden yükleyin.
Benzer bir sorun yaşadım ve kulaklığın kablosunda ufak bir temas sorunu olduğunu fark ettim. Kablonuzu dikkatlice kontrol edin ve mümkünse yedek bir kabloyla deneyin.