Valorant GeForce NOW'a Gelecek mi?

Cenqiz

GadgetEfsanesi
Valorant oyuncularının uzun süredir beklediği haberlerden biri, oyunun GeForce NOW platformuna gelip gelmeyeceği. Bu konuda Riot Games tarafından herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak, oyun dünyasında bu tür iş birliklerinin sıklıkla olduğunu görüyoruz. Sizce Valorant, yakın zamanda GeForce NOW'a gelir mi? Bu konuda düşünceleriniz neler?

GeForce NOW'a eklenmesi müthiş olurdu. Sistem gereksinimleri düşük bilgisayar kullananlar için harika bir çözüm.

Riot Games, kendi oyun istemcisine oldukça yatırım yapıyor. Bence GeForce NOW'a gelmesi zor olabilir.

GeForce NOW'a eklenirse oyunun erişilebilirliği ciddi anlamda artar. Ancak Riot'un bu konuda bir planı var mı, emin değilim.

Bu tarz platformlarda oyun oynama deneyimi genelde çok akıcı oluyor. Valorant'ın GeForce NOW'a gelmesi için topluluk baskısı gerekebilir.

Ben açıkçası gelme ihtimalini düşük görüyorum. Riot Games genelde kendi ekosisteminde kalmayı tercih ediyor.

Düşük sistemlerde oynamak isteyenler için harika bir seçenek olur. Riot'un böyle bir adım atması hem oyuncular hem de şirket için avantajlı olur.

Eğer gelirse, rekabetçi oyunlarda yaşanan bağlantı sorunları bir problem yaratabilir mi sizce?

GeForce NOW'da Valorant oynamak kulağa hoş geliyor ama Riot'un karar alması biraz zaman alabilir.

GeForce NOW'da Valorant oynama fikri güzel ama Riot'un geçmişteki stratejilerini düşününce zor gibi.

Eğer GeForce NOW'a eklenirse, düşük performanslı cihazlar için mükemmel bir seçenek olur. Ben umutluyum.

Geri