Cenqiz GadgetEfsanesi 16 Ara 2023 #1 Arkadaşlar, acil yardımınıza ihtiyacım var. Valorant hesabım çalındı ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar, acil yardımınıza ihtiyacım var. Valorant hesabım çalındı ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm Emre 16 Ara 2023 Riot Games'in hesap kurtarma formunu doldurman gerekiyor. Formda kullanıcı adını, sunucunu ve kayıt olurken kullandığın e-posta adresini girmen istenecek.
Riot Games'in hesap kurtarma formunu doldurman gerekiyor. Formda kullanıcı adını, sunucunu ve kayıt olurken kullandığın e-posta adresini girmen istenecek.
Emre GadgetEfsanesi 16 Ara 2023 #2 Riot Games'in hesap kurtarma formunu doldurman gerekiyor. Formda kullanıcı adını, sunucunu ve kayıt olurken kullandığın e-posta adresini girmen istenecek. Oyla 9 Downvote Çözüm
Riot Games'in hesap kurtarma formunu doldurman gerekiyor. Formda kullanıcı adını, sunucunu ve kayıt olurken kullandığın e-posta adresini girmen istenecek.
T Türk GadgetEfsanesi 16 Ara 2023 #3 Ayrıca, şifreni unuttuysan veya kullanıcı adını hatırlayamıyorsan Riot Games'in kullanıcı adı/şifre kurtarma araçlarını kullanabilirsin. Oyla 0 Downvote
Ayrıca, şifreni unuttuysan veya kullanıcı adını hatırlayamıyorsan Riot Games'in kullanıcı adı/şifre kurtarma araçlarını kullanabilirsin.
Mami GadgetKoruyucu 16 Ara 2023 #4 Riot hesabına giriş yaparak otomatik hesap kurtarma aracını da deneyebilirsin. Soruları cevaplayarak hesabını geri alma şansın var. Oyla 0 Downvote
Riot hesabına giriş yaparak otomatik hesap kurtarma aracını da deneyebilirsin. Soruları cevaplayarak hesabını geri alma şansın var.
Xanadu GadgetEfsanesi 16 Ara 2023 #5 Eğer otomatik araçlar işe yaramazsa, Riot Games'in destek ekibine bilet göndererek yardım isteyebilirsin. Onlar da seni yönlendireceklerdir. Oyla 0 Downvote
Eğer otomatik araçlar işe yaramazsa, Riot Games'in destek ekibine bilet göndererek yardım isteyebilirsin. Onlar da seni yönlendireceklerdir.
Casper GadgetEfsanesi 16 Ara 2023 #6 Unutma, hesabını güvende tutmak çok önemli. İki aşamalı doğrulama gibi güvenlik önlemlerini etkinleştirmeni öneririm. Oyla 0 Downvote
Unutma, hesabını güvende tutmak çok önemli. İki aşamalı doğrulama gibi güvenlik önlemlerini etkinleştirmeni öneririm.
Muzo GadgetEfsanesi 16 Ara 2023 #7 Ayrıca, eğer hesabında izinsiz sihirdar adı değişikliği ya da yetkisiz alımlar varsa, bu durumları da Riot Games'e bildirebilirsin. Onlar sorunu çözmek için adımlar atacaklardır. Oyla 0 Downvote
Ayrıca, eğer hesabında izinsiz sihirdar adı değişikliği ya da yetkisiz alımlar varsa, bu durumları da Riot Games'e bildirebilirsin. Onlar sorunu çözmek için adımlar atacaklardır.
T TechGuru Administrator Yönetici 16 Ara 2023 #8 Şifreni sık sık değiştirmek ve güçlü şifreler kullanmak da hesabını güvende tutmanın iyi bir yoludur. Oyla 0 Downvote
Şifreni sık sık değiştirmek ve güçlü şifreler kullanmak da hesabını güvende tutmanın iyi bir yoludur.
Enes Administrator Yönetici 16 Ara 2023 #9 Ortak alanlarda oturumunu her zaman kapat ve hesabını kimseyle paylaşma. Bu tür basit önlemler bile hesabının güvenliğini artırır. Oyla 0 Downvote
Ortak alanlarda oturumunu her zaman kapat ve hesabını kimseyle paylaşma. Bu tür basit önlemler bile hesabının güvenliğini artırır.
Cihan GadgetEfsanesi 16 Ara 2023 #10 Ve son olarak, dolandırıcılara dikkat et. Hile programlarına veya şüpheli bağlantılara tıklamaktan kaçın. Oyla 0 Downvote
Ve son olarak, dolandırıcılara dikkat et. Hile programlarına veya şüpheli bağlantılara tıklamaktan kaçın.
Cenqiz GadgetEfsanesi 16 Ara 2023 #11 Çok teşekkür ederim arkadaşlar, bu bilgiler gerçekten çok yardımcı oldu. Hemen deneyeceğim ve umarım hesabımı geri alabilirim! Oyla 0 Downvote
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, bu bilgiler gerçekten çok yardımcı oldu. Hemen deneyeceğim ve umarım hesabımı geri alabilirim!