Valorant Mac'te Oynanır mı?

Cenqiz

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar, Mac cihazlarda Valorant oynamak mümkün mü? Bildiğim kadarıyla oyun resmi olarak macOS'u desteklemiyor. Ancak Boot Camp veya diğer yöntemlerle deneyen var mı? Performans nasıl oluyor? Mac kullananların bu konuda deneyimlerini paylaşmasını bekliyorum.

Mac'te Valorant oynamak için Boot Camp kullanabilirsiniz. Ancak performans Windows'taki kadar iyi olmayabilir.

Ben Boot Camp ile denedim ve çalışıyor. Ama grafik ayarlarını düşük tutmanız gerekiyor.

macOS desteklenmiyor ama Windows kurarak oynayabilirsiniz. Ancak M1 ve M2 işlemcilerde performans düşebilir.

Virtual Machine kullanarak denemek yerine direkt Boot Camp öneririm. Daha stabil bir deneyim sunuyor.

MacBook Pro ile Boot Camp üzerinden oynuyorum. Performans iyi ama cihaz biraz ısınıyor.

Riot Games'in macOS desteği getirmesini bekliyorum. Şimdilik Boot Camp dışında bir çözüm yok.

Apple Silicon işlemcilerle uyumluluk sorunları yaşanabilir. Intel işlemcili Mac'ler bu konuda daha iyi.

Boot Camp yerine Shadow veya GeForce Now gibi bulut oyun hizmetlerini kullanmayı düşünebilirsiniz.

MacBook Air kullanıyorum ve Boot Camp ile Valorant oynayabiliyorum. Ama uzun süreli oyunlarda cihaz fazla ısınıyor.

Mac için Valorant'ın resmi bir sürümü gelirse daha iyi olur. Şimdilik alternatif yöntemlerle idare ediyorum.

Geri