Valorant VAL 5 Hatası Veriyor

Cenqiz

GadgetEfsanesi
Selamlar,

Valorant oynarken sürekli VAL 5 hatası alıyorum ve oyuna giriş yapamıyorum. İnternet bağlantımda herhangi bir sorun yok, bilgisayarımı yeniden başlattım ama yine de çözülmedi.

Bu hata ile ilgili çözüm önerisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Çözüm
Ben de aynı hatayı alıyordum ve çözüm olarak Riot Games Destek'e bir talep oluşturmuştum. Destek ekibi hesapla ilgili bir işlem yaptıktan sonra sorun düzeldi.
VAL 5 hatası genellikle bağlantı sorunlarından kaynaklanıyor. Modeminizi yeniden başlatmayı deneyebilir ve oyunun istemcisini yeniden kurabilirsiniz.

Ben de aynı hatayı alıyordum ve çözüm olarak Riot Games Destek'e bir talep oluşturmuştum. Destek ekibi hesapla ilgili bir işlem yaptıktan sonra sorun düzeldi.

Çözüm
Enes'in dediği gibi, Riot Games Destek ile iletişime geçmek en kesin çözüm. Ancak, öncesinde bilgisayarınızdaki saat ve tarih ayarlarını kontrol edin, bazen bu da sorun yaratabiliyor.

Eğer farklı bir bilgisayar veya cihazda da aynı hatayı alıyorsanız, sorun büyük ihtimalle Riot'un sunucularından kaynaklanıyordur.

VAL 5 hatası, sisteminizin güvenlik yazılımları ile çakışmasından kaynaklanıyor olabilir. Riot Vanguard'ın düzgün çalıştığından emin olun.

Yeni Konular

Geri