W11 Hesabınızda oturum açamıyoruz hatası

Enes

Administrator
Yönetici
Merhaba, Windows 11 kullanıyorum ve "Hesabınızda oturum açamıyoruz" hatası alıyorum. Bu sorun genellikle kullanıcı hesapları ile ilgili bir aksaklıktan kaynaklanıyor olabilir. Sorunu nasıl çözebilirim? Teknik detaylar ve adım adım yönlendirme yapabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu hata genellikle kullanıcı profili bozulduğunda ortaya çıkar. İlk adım olarak, başka bir hesapla giriş yaparak sorunun kullanıcıya mı yoksa sisteme mi bağlı olduğunu kontrol edin.

Windows + R tuşlarına basarak açılan çalıştır penceresine 'netplwiz' yazıp, hesap ayarlarını kontrol edebilirsiniz. Belki bir ayar değişikliği sorunu çözebilir.

Eğer bilgisayarda birden fazla hesap varsa, diğer bir hesapla oturum açıp problemli hesaba ait bilgileri yedekleyip yeniden oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Windows Güvenli Mod'da başlatıp, kullanıcı hesabını onarmayı deneyin. Güvenli Mod'a geçmek için başlangıç ayarlarını kullanabilirsiniz.

Hata mesajını alır almaz CMD komut istemcisini yönetici olarak çalıştırıp 'sfc /scannow' komutunu çalıştırın. Bu, bozulmuş sistem dosyalarını onarabilir.

Geri