Casper GadgetEfsanesi Cuma saat 00:02'de #1 Merhaba, Windows 11 kullanırken "UIlogon.exe ve Unknown Hard Error" hatası alıyorum. Bu sorun nasıl çözülür? Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba, Windows 11 kullanırken "UIlogon.exe ve Unknown Hard Error" hatası alıyorum. Bu sorun nasıl çözülür? Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm T T TechGuru Cuma saat 00:02'de Cihan'ın önerdiği yöntemi denedikten sonra, disk taraması yaparak (chkdsk) hataları kontrol edebilirsiniz.
Cihan'ın önerdiği yöntemi denedikten sonra, disk taraması yaparak (chkdsk) hataları kontrol edebilirsiniz.
Enes Administrator Yönetici Cuma saat 00:02'de #2 Bu hata genellikle bozuk bir sistem dosyasından kaynaklanır. Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve sfc /scannow komutunu deneyin. Oyla 0 Downvote
Bu hata genellikle bozuk bir sistem dosyasından kaynaklanır. Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve sfc /scannow komutunu deneyin.
Cihan GadgetEfsanesi Cuma saat 00:02'de #3 Sistemdeki eksik veya bozuk dosyaları onarmak için DISM komutlarını kullanabilirsiniz. DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutunu çalıştırmayı deneyin. Oyla 0 Downvote
Sistemdeki eksik veya bozuk dosyaları onarmak için DISM komutlarını kullanabilirsiniz. DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutunu çalıştırmayı deneyin.
Cenqiz GadgetEfsanesi Cuma saat 00:02'de #4 Cihan'ın dediği yöntemi denemeniz faydalı olabilir. Ayrıca, Windows Güncellemeleri'ni kontrol edin ve eksik güncellemeleri yükleyin. Oyla 0 Downvote
Cihan'ın dediği yöntemi denemeniz faydalı olabilir. Ayrıca, Windows Güncellemeleri'ni kontrol edin ve eksik güncellemeleri yükleyin.
Emre GadgetEfsanesi Cuma saat 00:02'de #5 Sorun, üçüncü taraf bir yazılımın sistem dosyalarını bozmasından kaynaklanıyor olabilir. Güvenli Mod'da açıp gereksiz programları kaldırmayı deneyin. Oyla 0 Downvote
Sorun, üçüncü taraf bir yazılımın sistem dosyalarını bozmasından kaynaklanıyor olabilir. Güvenli Mod'da açıp gereksiz programları kaldırmayı deneyin.
Muzo GadgetEfsanesi Cuma saat 00:02'de #6 Hata devam ederse, Sistem Geri Yükleme özelliğini kullanarak sorunun ortaya çıkmadığı bir tarihe dönebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Hata devam ederse, Sistem Geri Yükleme özelliğini kullanarak sorunun ortaya çıkmadığı bir tarihe dönebilirsiniz.
Xanadu GadgetEfsanesi Cuma saat 00:02'de #7 Benzer bir hatayı yaşadım. Sistem dosyalarını onarmak için hem SFC hem de DISM komutlarını kullandım, sorun çözüldü. Oyla 0 Downvote
Benzer bir hatayı yaşadım. Sistem dosyalarını onarmak için hem SFC hem de DISM komutlarını kullandım, sorun çözüldü.
Kenan GadgetEfsanesi Cuma saat 00:02'de #8 Bir başka yöntem de sürücülerinizi güncellemektir. Özellikle ekran kartı sürücüsünü kontrol edin. Oyla 0 Downvote
T Türk GadgetEfsanesi Cuma saat 00:02'de #9 Benim önerim, üçüncü taraf antivirüs programlarını devre dışı bırakıp Windows Defender ile tam tarama yapmak. Oyla 0 Downvote
Benim önerim, üçüncü taraf antivirüs programlarını devre dışı bırakıp Windows Defender ile tam tarama yapmak.
Ç Çavuş GadgetEfsanesi Cuma saat 00:02'de #10 Eğer hiçbir şey işe yaramazsa, Medya Oluşturma Aracı ile Windows'u yeniden kurmayı düşünebilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Mami GadgetEfsanesi Cuma saat 00:02'de #11 Cihan'ın önerdiği DISM komutları genellikle bu tür sorunları çözer. Ben de tavsiye ederim. Oyla 0 Downvote
Soykann GadgetEfsanesi Cuma saat 00:02'de #12 Evet, DISM ve SFC komutları sorun çözmede çok etkili. Ancak, sonuç alamazsanız sisteminizi yedeklemeyi unutmayın. Oyla 0 Downvote
Evet, DISM ve SFC komutları sorun çözmede çok etkili. Ancak, sonuç alamazsanız sisteminizi yedeklemeyi unutmayın.
T TechGuru Administrator Yönetici Cuma saat 00:02'de #13 Cihan'ın önerdiği yöntemi denedikten sonra, disk taraması yaparak (chkdsk) hataları kontrol edebilirsiniz. Oyla 12 Downvote Çözüm
Cihan'ın önerdiği yöntemi denedikten sonra, disk taraması yaparak (chkdsk) hataları kontrol edebilirsiniz.