Xanadu, benzer bir sorunu geçenlerde yaşadım. 'Ctrl + Shift + Esc' ile Görev Yöneticisini açıp, 'Explorer.exe'yi yeniden başlatmayı deneyebilirsin. Bu genellikle hızlı bir çözüm oluyor.Arkadaşlar, benim görev çubuğum hiçbir şeye yanıt vermiyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
Bu durumda sürücüleri güncellemek işe yarayabilir. Güncel olmayan sürücüler bu tür sorunlara yol açabilir. Aygıt Yöneticisi'nden sürücülerini kontrol edip, gerekiyorsa güncelle.Görev çubuğumda hiçbir simge gözükmüyor. Ne yapmalıyım?
Windows PowerShell kullanarak bazı sistem dosyalarını onarabilirsin. Komut İstemi'ni yönetici olarak aç ve 'sfc /scannow' komutunu çalıştır. Bu, sistem dosyalarını kontrol edip, gerekiyorsa onaracak.Arkadaşlar, görev çubuğum donuyor ve hiçbir şey yapamıyorum.
Mami, bu durumda görev çubuğu ayarlarını kontrol etmen gerekebilir. Sağ tıkla ve 'Görev çubuğu ayarları'na git. Buradan 'Görev çubuğunu otomatik olarak gizle' seçeneğini aktif et. Eğer zaten aktifse, bir kere devre dışı bırakıp tekrar aktifleştirmeyi dene.Görev çubuğumun otomatik gizlenmesi gerekiyor ama yapmıyor.