Windows 11 Etkinleştirme Sorunu

Cihan

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta yeni aldığım bilgisayarıma Windows 11 yükledim. Ancak, işletim sistemini etkinleştirmekte zorlanıyorum. Farklı yollar denememe rağmen etkinleştirme işlemi başarılı olmadı. Çözüm önerisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum!

Çözüm
CMD üzerinden etkinleştirme deneyebilirsin:

1. CMD'yi yönetici olarak çalıştır.
  2. "slmgr /ipk YOUR_PRODUCT_KEY" komutunu gir.
  3. "slmgr /ato" komutunu kullanarak etkinleştirmeyi tamamla
Geçen hafta yeni aldığım bilgisayarıma Windows 11 yükledim. Ancak, işletim sistemini etkinleştirmekte zorlanıyorum. Farklı yollar denememe rağmen etkinleştirme işlemi başarılı olmadı. Çözüm önerisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum!
Merhaba,

Windows 11'i etkinleştirme konusunda yaşadığınız sorunları çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin: Etkinleştirme işlemi için stabil bir internet bağlantısı gereklidir. Bağlantınızın kesintisiz olduğundan emin olun.
  2. Ürün Anahtarınızı Doğrulayın: Girdiğiniz ürün anahtarının doğru ve geçerli olduğundan emin olun. Yanlış veya geçersiz bir anahtar etkinleştirme hatalarına neden olabilir.
  3. Etkinleştirme Sorun Gidericisini Kullanın:
    • Başlat menüsünden Ayarlar > Sistem > Etkinleştirme yolunu izleyin.
    • Sorun Gider seçeneğine tıklayın.
    • Sorun giderici, yaygın etkinleştirme sorunlarını tespit edip çözebilir.
  4. Donanım Değişikliklerini Gözden Geçirin: Bilgisayarınızda anakart gibi önemli donanım değişiklikleri yaptıysanız, Windows etkinleştirme durumu etkilenebilir. Bu durumda, etkinleştirme sorun gidericisini çalıştırarak "Bu cihazdaki donanımı yakın zamanda değiştirdim" seçeneğini işaretleyin ve yönergeleri izleyin.

5. Komut İstemi Üzerinden Ürün Anahtarını Yeniden Girin:
    • Başlat menüsüne "cmd" yazın, çıkan Komut İstemi uygulamasına sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçin.
    • Aşağıdaki komutu girin ve Enter'a basın:
      Bu komut, ürün anahtarınızı yeniden girerek etkinleştirme işlemini başlatır.
      Kod:
      slmgr.vbs /ipk ÜRÜN-ANAHTARINIZ<br>
    • Microsoft Desteği ile İletişime Geçin: Yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, Microsoft'un resmi destek hattı ile iletişime geçerek profesyonel yardım alabilirsiniz.
      Umarım bu adımlar sorununuzu çözmenize yardımcı olur.

Yeni Konular

Son mesajlar

Geri