Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, Geçen gün bilgisayarımda Windows 10 kullanırken aniden yeşil ekran hatası ile karşılaştım. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım ve gerçekten endişelendim. Bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözebilirim?
@Enes doğru söylüyor. Eğer Windows Insider sürümü kullanıyorsan, stabil bir sürüme geçiş yapman sorunu çözebilir. Insider sürümleri bazen stabil olmayabiliyor.
@Enes doğru söylüyor. Eğer Windows Insider sürümü kullanıyorsan, stabil bir sürüme geçiş yapman sorunu çözebilir. Insider sürümleri bazen stabil olmayabiliyor.
Yeşil ekran hatası genellikle mavi ekran hatasının bir varyasyonu olarak görülür ve donanım veya yazılım sorunlarından kaynaklanabilir. Bellek testi yapmayı denedin mi?
Windows Insider sürümünü kullanıyorsan, stabil sürüme geçiş yaparak sorunu çözebilirsin. Ayrıca, sistem geri yükleme noktası oluşturup eski bir tarihe dönebilirsin.
Yeşil ekran hatası yaşıyorsan, bilgisayarını güvenli modda başlatıp hatanın kaynağını daha iyi tespit edebilirsin. Ayrıca donanım sorunlarını kontrol etmelisin.