Windows 11 24H2 Güncelleme Hatası

Muzo

GadgetEfsanesi
Windows 11'de 24H2 güncellemesini indirirken sürekli olarak 'Sisteme ayrılan bölümü güncelleştiremedik.' hatası alıyorum. Sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl çözülebileceğini bilen var mı? Sistemim güncel ama bu hatayı bir türlü aşamıyorum.

Çözüm
Benzer bir sorun yaşadım, çözüm olarak sistemimdeki gereksiz dosyaları temizledikten sonra güncellemeyi yeniden denedim ve başarıyla yüklendi. Ayrıca, 'Sistem Geri Yükleme' özelliğini geçici olarak kapatıp deneyebilirsiniz.
Bu sorun genellikle 'Sisteme Ayrılan Bölüm'de yeterli boş alan olmamasından kaynaklanıyor. Çözüm için disk yönetim araçlarını kullanarak bu bölümü genişletmeyi deneyebilirsiniz. Üçüncü parti yazılımlar bu konuda yardımcı olabilir.

Sisteminizde komut istemi (CMD) üzerinden şu komutları çalıştırmayı deneyin:\n1. diskpart ile disk yönetimine erişin.\n2. 'list volume' komutu ile sürücülerinizi görüntüleyin.\n3. Sisteme ayrılan bölümü seçip boş alan açmayı deneyebilirsiniz.

Benzer bir sorun yaşadım, çözüm olarak sistemimdeki gereksiz dosyaları temizledikten sonra güncellemeyi yeniden denedim ve başarıyla yüklendi. Ayrıca, 'Sistem Geri Yükleme' özelliğini geçici olarak kapatıp deneyebilirsiniz.

Çözüm
Geri