Windows 11 24H2 Güncellemesi İndirilmeli mi?

Enes

Administrator
Yönetici
Windows 11 24H2 güncellemesi, Microsoft'un en son büyük güncellemesi olarak yayınlandı. Ancak bu güncellemeyi yüklemek gerçekten gerekli mi? Avantajları ve olası sorunları değerlendirerek doğru kararı vermek önemlidir.\n\nBu güncellemenin öne çıkan özellikleri: \n\n- Gelişmiş yapay zeka araçları ve Copilot entegrasyonu\n- Daha akıcı bir kullanıcı arayüzü\n- Performans iyileştirmeleri ve enerji tasarrufu\n- Oyun deneyimi için DirectStorage geliştirmeleri\n- Daha iyi güvenlik özellikleri\n\nÖte yandan, bazı kullanıcılar güncelleme sonrası uyumluluk sorunları veya performans düşüşleri yaşayabilir. Bu nedenle, mevcut donanımınızın ve yazılımlarınızın yeni sürümle uyumluluğunu kontrol etmeniz önerilir.\n\nSizce bu güncelleme hemen indirilmeli mi, yoksa beklemek mi daha iyi? Görüşlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Bu güncellemeyi yüklemeden önce yedek almanızı öneririm. Bazı kullanıcılar sistemde yavaşlama bildirdi, ancak performans iyileştirmeleri göz ardı edilemez.

Güncellemeyi denedim, Copilot entegrasyonu gerçekten harika. Ancak eski donanımlarda küçük uyumluluk sorunları olabilir.

Donanımınız yeni ise güncellemeyi hemen yüklemenizi tavsiye ederim. Performans ve güvenlik açısından büyük faydalar sağlıyor.

Çözüm
24H2 güncellemesi benim sistemimde birkaç uygulamanın çalışmasını bozdu. Bekleyip birkaç yama daha çıkmasını beklemek mantıklı olabilir.

Dizüstü bilgisayarlarda pil ömrü iyileştirmeleri fark edilir düzeyde. Ancak güncellemeye başlamadan önce sistem gereksinimlerini kontrol edin.

Güncelleme sonrası dosya yönetim sistemi daha hızlı çalışıyor. Ufak hatalar için Microsoft zaten düzenli yama çıkartıyor.

Yeni Konular

Geri