Windows 11 24H2'de GoodbyeDPI Çalışmıyor ve Discord'a Girilemiyor

Emre

GadgetEfsanesi
Merhaba arkadaşlar,

Son Windows 11 24H2 güncellemesini yaptıktan sonra GoodbyeDPI'ın çalışmadığını fark ettim. Aynı zamanda, Discord'a giriş yaparken sürekli bağlantı sorunları yaşıyorum. Önceki güncellemelerde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.

Bu konuda bir çözüm önerisi ya da aynı sorunla karşılaşan başka biri var mı? GoodbyeDPI yerine kullanılabilecek alternatifler nelerdir? Ayrıca, Discord bağlantı sorunlarını nasıl çözebilirim?

Yardımcı olabilecek her türlü öneri için şimdiden teşekkürler!

Benzer bir sorun bende de var. GoodbyeDPI yerine Simple-DNSCrypt deneyebilirsin, genelde başarılı oluyor.

Windows 11 güncellemeleri bazen bu tür sorunlara yol açabiliyor. GoodbyeDPI için, güncel bir versiyon var mı kontrol ettiniz mi? Discord için DNS ayarlarını değiştirerek denediniz mi?

GoodbyeDPI çalışmıyorsa muhtemelen sürücüler ya da yazılım Windows'un yeni güvenlik protokollerine takılıyor. Farklı bir VPN kullanmayı düşünebilirsiniz.

Discord bağlanmıyorsa, internet servis sağlayıcınızın Discord'u engelliyor olma ihtimali var. VPN üzerinden giriş yapmayı deneyin.

24H2 güncellemesi sonrası bağlantı sorunlarını düzeltmek için ağ bağdaştırıcısı ayarlarını sıfırlamanızı öneririm. GoodbyeDPI için alternatif olarak Windscribe VPN'i öneririm.

GoodbyeDPI yerine DNS üzerinden çalışan araçları kullanmayı düşünebilirsiniz. Ayrıca, Discord için tarayıcı üzerinden giriş yapmayı deneyin.

Discord bağlantı problemleri için en son uygulama güncellemelerini kontrol etmeyi unutmayın. GoodbyeDPI için ise Reddit üzerinde farklı modlanmış sürümler bulunabiliyor.

Discord bağlantı sorunları genelde DNS değişikliği ile çözülüyor. Google DNS ya da Cloudflare DNS kullanmayı deneyin.

Herkese önerileri için teşekkür ederim. GoodbyeDPI yerine Simple-DNSCrypt'i denedim ve sorun çözüldü. Discord için ise Cloudflare DNS kullanarak sorunu aştım. Çok teşekkürler!

Bu tartışma gerçekten çok faydalı oldu. Aynı sorunları yaşıyordum ve çözüm önerilerinden yararlandım. Teşekkürler!

Geri