Windows 11 Gerçekten Devrimsel Bir İşletim Sistemi mi?

TechGuru

Administrator
Yönetici
Windows 11'in getirdiği yenilikler birçok kullanıcı tarafından heyecanla karşılandı. Yeni tasarım, performans iyileştirmeleri ve oyun özellikleri gibi konular oldukça ilgi çekici. Ancak bazı kullanıcılar, bu yeniliklerin yeterince devrimsel olmadığını düşünüyor. Sizce Windows 11, devrimsel bir işletim sistemi mi, yoksa Windows 10'un küçük bir güncellemesi mi? Deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşın!

Bence tasarım oldukça başarılı, ama performans anlamında Windows 10'dan büyük bir fark görmedim.

Ben bazı eski cihazlarla uyumluluk sorunları yaşadım. Devrimsel olması için daha kapsayıcı olmalıydı.

Snap Layouts gibi özellikler benim iş akışımı çok kolaylaştırdı. Bu açıdan oldukça yenilikçi buluyorum.

Yeni widget özelliği ve tasarım dilini sevdim. Ama güncel uygulamalarla uyum bazen sorun çıkarıyor.

Microsoft'un gereksiz sistem gereksinimleri koyması birçok kullanıcıyı dışladı. Bu durum bir eksi.

Oyun modunda gözle görülür bir gelişme var. Ancak genel kullanıcılar için aynı şeyi söyleyemem.

Benim için devrimsel bir işletim sistemi değil. Ancak zamanla geliştirileceğini düşünüyorum.

Yeni tasarım fena değil, ama bu devrimsel olduğu anlamına gelmez. Windows 10'a biraz makyaj yapılmış gibi.

Multitasking özellikleri gerçekten geliştirilmiş. Bu, özellikle iş dünyası için önemli bir adım.

Geri